Familii cu copii, jefuite de hoți înarmați cu puști Kalașnikov, într-o pizzerie din Italia

1 săptămână in urmă 17

Doi indivizi au luat cu asalt luni, 11 octombrie, o pizzerie din Casavatore, provincia Napoli, Italia, și și-au îndreptat armele spre clienți, familii cu copii care serveau masa, și i-au jefuit de bunurile de valoare. În plus, au furat încasările restaurantului din seara respectivă, scrie Știri Diaspora, care preia La Repubblica.

Clienții au fost jefuiți de patru ceasuri și un colier de aur. În imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, se observă cu atacatorii aveau capul acoperit de cagule și, cel puțin unul dintre ei, a amenințat familiile aflate la masă cu o armă Kalașnikov. Celălat avea o mitralieră de asalt.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Consilierul regional Francesco Emilio Borrelli, a descris incidentul drept o „lovitură cu adevărat tulburătoare”.

„A fost un episod grav: infractori era înarmați până în dinți, jaful s-ar fi putut transforma într-un masacru. Ne exprimăm solidaritatea totală cu antreprenorul și victimele acestui atac criminal care a avut loc în fața copiilor și a familiilor, desfășurat de monștri fără scrupule. Localitățile noastre sunt din ce în ce mai mult în mâinile acestor criminali lipsiți de scrupule și puternic înarmați”, a declarat acesta.

„Violența din zona napoletană este scăpată de sub control”

„Cei doi infractori nu s-au ferit să-și îndrepte armele spre familiile prezente cu copiii care stăteau la masă. Fără să-și pună măcar o clipă problema că ar putea dezlănțui iadul asupra familiilor, aceștia au continuat să acționeze cu o pușcă și o mitralieră în fața celor prezenți. Un episod foarte grav asupra căruia poliția trebuie să facă lumină cât mai curând posibil, iar infractorii să ajungă cât mai repede în spatele gratiilor”, a completat Borelli. 

Violența din zona napoletană este scăpată de sub control și riscurile de a fi victima unui atac armat au devenit tot mai mari. A sosit momentul să utilizăm toate resursele pentru a combate criminalitatea în oraș și în provincie. Toleranță zero împotriva acestor monștri.

Francesco Emilio Borrelli, consilier regional.

Persoanele prezente și proprietarii localului au fost audiați, însă atacatorii nu au fost, deocamdată, prinși.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă