Familie distrusă în ziua de Crăciun. Tatăl și cei doi copii au murit pe loc, mama este în comă la spital, după un accident înfiorător pe un drum din Germania

3 săptămâni in urmă 34

Imagini de groază pe un drum din Germania, în ziua de Crăciun. O familie cu doi copii mici a fost distrusă în urma unui accident înfiorător, după ce mașina în care se afla a intrat cu viteză într-un copac. Tatăl împreună cu fetița și băiețelul, de 5 și 10 ani, au murit pe loc. Singura supraviețuitoare este mama micuților, tânăra de 34 de ani fiind transportată în stare gravă la spital.

Galerie (2)

Detașamentul de Pompieri din Frohburg via Bild

Tragedia s-a produs chiar prima zi de Crăciun, pe autostrada federală 7, în apropiere de Frohburg, un oraș din landul Saxonia. În jurul orei 6.45 de dimineață, șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, moment în care mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit cu viteză, frontal, de un copac.

Impactul a fost devastator. BMW-ul cu cei patru membri ai familiei - tatăl de 37 de ani, mama de 34 de ani și copiii lor de 5 și 10 ani - s-a făcut praf. Mașina era complet deformată, astfel că misiunea de salvare a fost una extrem de dificilă.

Detașamentul de Pompieri din Frohburg via Bild

"Ne-a luat aproape o oră să eliberăm oamenii din autoturism. Este o tragedie...mai ales că s-a întâmplat de Crăciun", a declarat pentru Bild șeful pompierilor din Frohburg, Lars Kupfer.

Tatăl și copiii au murit pe loc, mama este în comă la spital

Fetița de 5 ani și fiul de 10 ani, precum și tatăl au murit la locul accidentului.

Doar mama a scăpat cu viață. Tânăra a fost transportată în stare gravă la spital, medicii fiind, însă, rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă