”Familia mea este zdruncinată”. Reacția lui Smalling după ce a fost amenințat cu arma și jefuit în propria locuință

2 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: Chindia - Hermannstadt, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Mai mulți hoți înarmați au pătruns în locuința lui Smalling, în care jucătorul Romei se afla alături de familia sa. Hoții au sustras mai multe obiecte de valoare.

Galerie Foto

Smalling, după ce a fost jefuit în propria casă: ”Familia mea este zdruncinată”

Fundașul formației din Serie A și membrii familiei acestuia au fost amenințați cu arma și jefuiți în dimineața zilei de vineri. Tâlharii l-au obligat pe Smalling să deschidă un seif, din care au furat mai multe obiecte de valoare.

Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat. Din fericire, familia mea este nevătămată, deși este un pic zdruncinată. Sper ca acești oameni să găsească o cale mai bună de a-și trăi viețile fără a cauza atâta durere și suferință altora”, a scris Chris Smalling, pe rețelele de socializare.

Chris Smalling, ameninţat de hoţii înarmaţi care i-au pătruns în locuinţă

Răufăcătorii au intrat prin efracţie în locuinţa internaţionalului englez în zorii zilei de vineri şi l-au obligat pe Smalling să deschidă un seif, în care se aflau ceasuri de valoare şi bijuterii, conform agenţiilor ANSA şi AGI.

Fundaşul Romei se afla în casă împreună cu soţia şi fiul său, precum şi cu alţi membri ai familiei sale, precizează ANSA. Soţia jucătorului a sunat la poliţie la ora 05:00 dimineaţa.

Jucătorii de fotbal, ţinta hoţilor

În toamna trecută, antrenorul lui AS Roma, Paulo Fonseca, şi un jucător de la Lazio Roma, Joaquin Correa, au fost la rândul lor victimele hoţilor, care au pătruns în locuinţele celor doi, însă în absenţa acestora.

Jucătorii de fotbal sunt deseori ţinta hoţilor, în special în timpul meciurilor. În luna martie, clubul francez Paris Saint-Germain a decis să întărească temporar securitatea caselor fotbaliştilor săi, postând agenţi în faţa fiecărei locuinţe, 24 de ore din 24, după furturi care i-au vizat pe argentinianul Angel Di Maria şi familia brazilianului Marquinhos.

Câteva luni mai devreme, în decembrie 2020, domiciliul lui Paolo Rossi, campion mondial cu selecţionata Italiei în 1982, a fost ţinta hoţilor, în timpul funeraliilor acestuia.

Etichete: serie a , as roma , chris smalling , jaf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă