Familia Măruță s-a costumat în Familia Addams de Halloween. Imaginile care au strâns zeci de mii de like-uri

1 lună in urmă 44

În anul 2021, vedetele s-au întrecut în ținute de Halloween. Familia Măruță a reușit să strângă multe like-uri pe rețelele de socializare, după ce s-au costumat în Familia Addams.

În acest an de Halloween, familia Măruță a decis să fie familia Addams. Toți membrii familiei s-au costumat în personajele din filmul de comedie neagră. Andra și Cătălin Măruță au postat imaginile pe rețelele de socializare, iar fanii au fost încântați de ideea pe care aceștia au avut-o. Fotografiile au strâns zeci de mii de like-uri și au amuzat pe toată lumea.

Cătălin Măruță a fost Gomez Addams, patriarhul familiei, un tată grijuliu și entuziastic care este într-o enormă dragoste cu soția sa. Andra s-a costumat în Morticia, la fel ca și soțul ei, este foarte mult implicată în creșterea copiilor ei și apreciează atenția pe care i-o dă Gomez. Morticia poate fi descrisă ca o femeie fatală și este mereu văzută purtând haine gotice.

<blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@andra/video/7024869823033232645" data-video-id="7024869823033232645" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > <section> <a target="_blank" title="@andra" href="https://www.tiktok.com/@andra">@andra</a> <p>Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE ?? <a title="addamsfamily" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/addamsfamily">##addamsfamily</a> @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta</p> <a target="_blank" title="♬ original sound - rebecca zamolo" href="https://www.tiktok.com/music/original-sound-6889801740061887238">♬ original sound - rebecca zamolo</a> </section> </blockquote> <script async src="https://www.tiktok.com/embed.js"></script>

Copiii cuplului au îmbrăcat și ei costumul personajelor. David Măruță a fost Pugsley Addams, care are o legătură strânsă cu sora sa, dar îi place să o și terorizeze. Eva s-a costumat în Wednesday, fiica inteligentă a lui Gomez și Morticia și sora mai mică a lui Pugsley. Wednesday se face cunoscută prin părul ei prins în două cozi și pentru apariția feței ei serioase.

”Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE”, a scris Andra pe una dintre rețelele de socializare.

familia-maruta-halloween-2021-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ce simbolizează Halloweenul?

Tradiția spune că în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, spiritele, atât cele rele, cât și cele bune, traversează granița din lumea noastră și cea de dincolo. În ciuda celor spuse, sărbătoarea nu are deloc o semnificație satanică. S-a discutat faptul că originile sărbătorii se regăsesc într-un festival celt, cunoscut și sub denumirea de „Samhain”, festival care era organizat pe 31 octombrie. Scopul festivalului era de a strânge recolte, iar manifestările erau asemănătoare cu cele de acum: costume de Halloween, decorațiuni pentru casă, transformarea dovlecilor în felinare, dar și machiaje și celebrul „trick-or-treat”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă