Familia lui Novak Djokovic l-a comparat pe tenismen cu Iisus Hristos și a dezvăluit primul mesaj trimis din hotel

2 săptămâni in urmă 15

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Campionul sârb, nevaccinat, a primit o derogare din partea organizatorilor Australian Open, o adeverință medicală prin care s-ar fi atestat că nu se poate vaccina pentru că ar avea reacții adverse puternice, însă argumentele sale nu au fost suficiente pentru a-i convinge pe polițiștii de frontieră, care l-au reținut nu mai puțin de nouă pe aeroport.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Tatăl lui Novak Djokovic l-a comparat pe tenismen cu Iisus Hristos

Tată și fratele lui Novak Djokovic, Srdjan, respectiv Djordje, au susținut o conferință de presă în cursul zilei de joi, în care au surprins prin declarațiile făcute.

Srdjan chiar a ținut să compare situația prin care trece Novak Djokovic prin cea cu care s-a confruntat Iisus Hristos, dorind să evidențieze o anumită nedreptate a celor care dețin puterea.

Iisus a fost răstignit pe cruce și a reușit să treacă peste toate și este în continuare printre noi. Acum, Novak este răstignit și pățește aceleași lucruri.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Liderul țării, Scott Morrison (n.r. premierul Australiei) a avut tupeul să-l alunge pe Novak. L-a pus în genunchi, și nu doar pe el, ci pe întreaga Serbie”, a spus Srdjan Djokovic.

Djordje Djokovic a dezvăluit ce mesaj i-a trimis Novak

Djordje Djokovic a dezvăluit mesajul prin care i l-a transmis Novak Djokovic din camera de hotel, care are, de asemenea, conotații religioase.

Dumnezeu vede totul! Binecuvântarea mea este de ordin spiritual, a lor este de natură materială”, a fost mesajul citit de Djordje Djokovic.

De asemenea, Djordje Djokovic s-a arătat indignat de modul în care a fost trimis Novak Djokovic în hotelul pentru refugiați.

A fost trimis într-o cameră mizeră de hotel, fără niciunul dintre bunurile sale. I-au spus că bagajele le va primi când se va întoarce în Europa”, a spus Djordje Djokovic.

Ce urmează în cazul Novak Djokovic

Novak Djokovic va rămâne, în următoarele zile în Australia, pentru că avocații său au contestat decizia Poliției de Frontieră de a-i anula viza, speță ce urmează să se judece.

Până se va lua decizia finală, așteptată pe 10 ianuarie, campionul sârb va rămâne izolat în hotel.

Situația lui Novak Djokovic, în special cele nouă ore în care a fost nevoit să se stea în aeroport, a dat naștere și multor ”meme-uri”, care s-au viralizat rapid pe rețelele sociale.

Galerie Foto

Etichete: novak djokovic , australia , srdjan djokovic , djordje djokovic

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă