Familia lui Ion Oblemenco face clarificări după ce s-a aflat că stadionul din Craiova nu poartă numele fostului fotbalist

2 luni in urmă 15

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021, 20:56 / Actualizat joi, 12 august 2021 21:17

Adrian Pigulea, ginerele lui Ion Oblemenco, a clarificat situația arenei din Bănie, care nu poartă numele lui Ion Oblemenco în acte.

După ce primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a dezvăluit că stadionul se numește «Stadion de fotbal pentru Municipiul Craiova» și nu „Ion Oblemenco”, familia fostului fotbalist a ținut să lămurească situația.

Clara Pigulea, fiica lui Ion Oblemenco și soția lui Adrian Pigulea, dar și cea care deține marca „Ion Oblemenco”, a făcut o cerere scrisă către  FRF și LPF pentru a le cere să folosească numele oficial al stadionului, adică „Complex Sportiv Craiova – Stadion de fotbal”, asta după ce, cele două foruri au folosit numele fostului fotbalist când s-au referit la stadionul din Bănie.

De menționat este că Primăria Craiova s-a adresat în scris către familia lui Ion Oblemenco, în 2017, pentru a cere acordul ca arena să poarte numele fostului mare atacant, însă redenumirea nu s-a mai întâmplat niciodată.

„Am primit o notificare în 2017 din partea Primăriei Craiova, ca să fie folosit numele Ion Oblemenco pentru stadion, iar Clara, soția mea, ca deținătoare a mărcii, și-a dat acordul.

Acum două săptămâni am făcut o adresă scrisă către LPF și FRF, să nu mai folosească numele „Ion Oblemenco” atunci când vorbesc despre stadion. Să se folosească denumirea oficială. 

Clarea Pigulea, fiind unica deținătoare a mărcii Ion Oblemenco, a făcut o notificare la LPF și FRF, ca acestea să nu mai folosească pe pe site-urile lor și în competiții”, a declarat Adrian Pigulea, potrivit Prosport.

Familia lui Ion Oblemenco face clarificări după ce s-a aflat că stadionul din Craiova nu poartă numele fostului fotbalist

Familia lui Ion Oblemenco face clarificări după ce s-a aflat că stadionul din Craiova nu poartă numele fostului fotbalist

Gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” va fi schimbat, la 2 ani după ce a fost pus, deși avea garanție 8 ani!

Autoritățile din Craiova au hotărât să înlocuiască gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” după 2 ani. Conform surselor GSP, în ciuda declarațiilor Olguței Vasilescu, actualul gazon de pe„Ion Oblemenco” beneficiază de o garanție de opt ani. 

Suprafața de joc de tip mixt nu s-a prezentat prea bine în ultima vreme, iar Primăria Municipiului Craiova a decis că este necesară schimbarea pentru a nu afecta randamentul sportivilor. 

Operațiunea de schimbare a gazonului va începe, cel mai probabil, în luna octombrie, la aproximativ doi ani după ce a fost pus acest gazon de tip mixt, unul de ultimă generație.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga1:

Sărbătoritul Vinicius a prefațat derby-ul cu Rapid » „Cred că va fi nebunie totală”

Marko Pigliacelli, certat de Laurențiu Reghecampf: „Nu a fost ok faţă de Lazar, reacția lui trebuia să fie alta”

Playtech: BOMBĂ! Cu ce televiziune a semnat Florin Călinescu! Le dă lovitura de grație celor de la Pro TV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă