Familia lui Djokovic reacţionează în scandalul momentului: "Îl umilesc pe Novak pentru a călca în picioare Serbia și poporul sârb"

2 săptămâni in urmă 15

Familia lui Novak Djokovic a declarat că acesta a fost victima unei „agende politice” în Australia. Sportivului sârb i s-a refuzat joi intrarea în ţară pentru a-şi apăra titlul la Australian Open, notează Mediafax.

 "Îl umilesc pe Novak pentru a călca în picioare Serbia și poporul sârb"

Profimedia

Djokovic se află într-un hotel de carantină din Melbourne, după ce avocaţii săi au obţinut un acord pentru ca el să rămână în ţară pâna luni, când se judecă contestaţia depusă de sportiv. „Îl ţin în captivitate. Îl umilesc pe Novak pentru a călca în picioare Serbia şi poporul sârb. Morrison (premierul australian) şi cei ca el au îndrăznit să-l atace pe Novak pentru a îngenunchea Serbia. Serbia a arătat întotdeauna că provine dintr-o naţiune mândră”, a declarat joi tatăl lui Djokovic, Srdjan, reporterilor din Belgrad.

Mama lui Djokovic, Dijana, a descris situaţia ca fiind „scandaloasă”

Declaraţia cu accente naţionaliste vine după ce dimineaţă premierul australian Scott Morrison a spus că Djokovic nu va beneficia de un tratament special. La începutul zilei, Srdjan l-a descris pe fiul său drept „Spartacus al noii lumi care nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia”.

Mama lui Djokovic, Dijana, a descris situaţia ca fiind „scandaloasă”. Familia sportivului a adus la conferinţa de presă cele 9 trofee de la Australian Open pe care Novak Djokovic le-a câştigat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă