Familia Laurei Cosoi se mărește: ”Așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera”

3 săptămâni in urmă 15

Duminica, 26 Decembrie 2021, ora 10:59

155 citiri

 ”Așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera”

Laura Cosoi a anunțat chiar în ziua de Crăciun că este însărcinată și că așteaptă o fetiță, fiind al treilea copil pe care îl are cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, cu care s-a căsătorit în 2015.

Actrița povestește că și-a dorit întotdeauna o familie mare, cu mulți copii, vis pe care și-l îndeplinește.

”Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere!

În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera. Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Citeste si:

Care este marele regret de familie pe care îl are Ianis Hagi

Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi, este un tip foarte atașat de familia sa. Fotbalistul lui Glasgow Rangers nu ratează niciun moment de a fi alături de cei dragi, părinți, bunici, sora sau...

UPDATE Viviana Sposub nu este însărcinată! George Burcea infirmă anunțul făcut de prezentatoarea TV VIDEO

UPDATE: După ce toată lumea a crezut că Viviana este însărcinată, George Burcea a făcut lumină. „Viviana nu este însărcinată. Nu există așa ceva acum. Avem alte proiecte de care...

DigiSport.ro

a1.ro

Eva.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă