Familia de ”traci” din Timiș și-a pierdut copiii obligați să doarmă în cort. Jandarmii au intervenit

1 săptămână in urmă 1


Doi soți din Timiș, care susțin că sunt traci și trăiesc după obiceiurile poporului antic, și-au pierdut copiii, micuții fiind luați în plasament de către stat, informează Digi24.Potrivit
sursei citate, Protecția Copilului a intervenit în acest caz la
sesizarea vecinilor, care au arătat că cei doi copii ai cuplului
sunt neîngrijiți și sunt obligați să doarmă în cort, deși
afară era foarte frig.


După obținerea unei sentințe judecătorești, a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-i lua pe copii de la părinți. Tatăl copiilor nici nu a vrut să audă de sentință.https://www.youtube.com/watch?v=oyix4yK4UhM&t=8s
Forțele de ordine au intervenit pentru a-i lua pe copii de la părinții ”traci”

El i-a amenințat pe jandarmi, după care s-a baricadat în casă, alături de cei mici. Forțele de ordine au spart ușa și au folosit spray-uri lacrimogene pentru a-l liniști, informează lugojinfo.ro.


Până la urmă, copiii au fost preluați de autorități și vor fi dați în grija unui asistenți maternali.


Scandal la graniță cu ”tracii” întorși din Danemarca


Părinții celor doi copii s-au întors anul trecut din Danemarca, ”acasă, în Tracia”. Ajunși la frontieră, la Nădlac, ei au spus că sunt traci și au refuzat să prezinte documentele. Ei s-au baricadat împreună cu cei trei copii în mașina pe care au scris ”TRACIA”. Polițiștii unguri au cerut ajutorul colegilor români, care au deschis mașina și l-au imobilizat pe bărbatul de 35 de ani.


Verificând bazele de date, aceștia au aflat că cele cinci persoane locuiesc în județul Timiș. La sfârșitul anului trecut, bebelușul de câteva luni al familiei a murit la un spital din Timișoara, la care fusese transportat cu elicopterul.


Autoritățile au deschis atunci o anchetă, suspectând că micuțul era bolnav de câteva zile, iar părinții au refuzat să ceară ajutorul medicilor.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă