Familia confirmă, modelul britanic Stella Tennant s-a sinucis: Avea o durere profundă și o deznădejde care au făcut-o să se simtă incapabilă să continue

1 lună in urmă 1

Model de succces în perioada anilor 90, Stella Tennant și-a pierdut viața înainte de Crăciun, la cinci zile după ce împlinise 50 de ani.

Familia ei a confirmat joi, că Stella Tennant s-a sinucis, după o perioadă îndelungată în care a suferit de depresie.

„Stella nu se simțea bine de mai multă vreme. Avea o durere profundă și o deznădejde care au făcut-o să se simtă incapabilă să continue, în ciuda dragostei celor mai apropiați de ea”, au transmis membrii familiei într-o informare de presă, potrivit mirror.co.uk.

Modelul britanic Stella Tennant a devenit celebră imediat după 1990, lucrând pentru designeri cunoscuți în întreaga lume, pecum Karl Lagerfeld sau Versace. A adunat aproape 30 de ani de carieră, pozând pentru reviste prestigioase precum Harper’s Bazaar şi Numéro. A colaborat cu versiunile franceză, britanică şi italiană a revistei Vogue.

Membrii familiei ei au spus că se simt copleșiți de mulțimea mesajelor de empatie primite.

„Tennant a fost un suflet frumos, adorat de familia apropiată şi de prietenii buni, o femeie sensibilă şi talentată a cărei creativitate, inteligenţă şi umor i-a încântat pe mulţi”, au transmis membrii familiei.

Din 1999 și până anul trecut a fost căsătorită cu fotograful de origine franceză, David Lasnet, cu care a avut patru copii.

Sursa Foto: Captura

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă