Falimentul strategiei lui Gigi Becali? Avertisment pentru FCSB: „Dacă va cădea și Tănase, se va vedea asta!” Gabi Balint, soluție pentru Toni Petrea

2 săptămâni in urmă 46

Gabi Balint este unul dintre cei care cred că FCSB va avea probleme pe finalul de sezon din cauza subțirimii lotului. Fostul atacant din Ghencea crede că totul se va vedea în cazul în care Florin Tănase ar deveni indisponibil.

FCSB a pierdut cu Sepsi, 1-2, și nu poate profita de pasul greșit al rivalei CFR Cluj, care a pierdut cu Universitatea Craiova. Echipa lui Toni Petrea a mai pierdut doi oameni pentru jocul cu Universitatea Craiova, care poate schimba iar ierarhia la vârful clasamentului.

Ionuț Panțîru s-a accidentat, iar Valentin Crețu a fost eliminat după finalul partidei, spre disperarea lui Toni Petrea.

Falimentul strategiei lui Gigi Becali? Avertisment pentru FCSB: „Dacă va cădea și Tănase, se va vedea asta!” 

Gabi Balint spune că eventuala absență a lui Florin Tănase ar fi dramatică pentru FCSB. Acesta crede că roș-albaștrii trebuie să apeleze la soluțiile din cadrul Academiei.

Au întâlnit o echipă bine organizată, o echipă agresivă. FCSB a avut o primă repriză foarte slabă, în a doua a încercat mai mult..

Tănase în scădere, doar ce l-am lăudat, dar a fost foarte slab. Moruțan și Octavian Popescu, doar ce au mai mișcat. Ceilalți sunt jucători de echipă, depun efort, se dedică echipei, dar nu au calitate.

Ar fi Moruțan, când are zile bune, să dea pase. E cel mai bun pasator din prima ligă, dar sunt meciuri în care nu îl vezi.

Vukusic este al 18-lea jucător pe foaie, nimic altceva. Umple lista. De ce nu dai șansa unor tineri de la echipa a doua, că mai sunt pe la echipa a doua.

Am spus de mult că FCSB nu are lot, numeric. Se va vedea. Dacă va cădea și Tănase, o eliminare, o suspendare ceva… S-ar putea să aibă probleme mari pe final.

CFR-ul rămâne favorită pentru mine. Cred în Edi Iordănescu”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

 

„Sunt nemulțumit pentru că am pierdut acest joc și plecăm de aici cu accidentări și suspendări. Sper să nu fie foarte grav la Panțîru. Încercăm să îi recuperăm pe cei din programul echipei, încercăm să aducem jucători de la echipa a doua.

Asta e situația, trebuie să strângem rândurile. Poate în prima repriză și am avut un joc destul de bun. Trebuie să găsm soluții pentru finalul acesta de sezon, de play-off”, a recunoscut Toni Petrea la finalul meciului cu Sepsi

ECHIPELE DE START:

FCSB: Vlad – Crețu, Haruț, Miron, Panțîru – Ov. Popescu, Șut, Oaidă – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu
REZERVE: Straton, Simion, Vukusic, I. Cristea, Vînă, Perianu, Musi, Istrate, Radunovic
ANTRENOR: Anton Petrea

SEPSI: Niczuly – Radoslav, Bouhenna, Mitrea – Petrila, I. Păun, Vașvari, Ninaj, F. Ștefan – Safranko, Golofca
REZERVE: Collado, Nouvier, Tortella, Tincu, Purece, Ștefănescu, L. Kovacs, Achahbar, Aganovic
ANTRENOR: Leo Grozavu

Stadion: Marin Anastasovici (Giurgiu)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / Asistenți: Şovre Octavian (Satu Mare) și Mitruţi Daniel (Craiova)

FCSB are cel mai subțire lot dintre cele trei care se bat pentru titlu
Helmut Duckadam

The post Falimentul strategiei lui Gigi Becali? Avertisment pentru FCSB: „Dacă va cădea și Tănase, se va vedea asta!” Gabi Balint, soluție pentru Toni Petrea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă