”Fac ceva pe contractul ăla! Îmi închide mie gura vreodată?”. Gigi Becali, o nouă reacție în forță la FCSB

2 săptămâni in urmă 12

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Finanțatorul nu este deloc impresionat de clauzele din contract, nici măcar de cea care prevede despăgubiri la adresa antrenorului în valoare de 500.000 de euro. Mai mult, a anunțat și când va renunța la tehnician. ”Am bani. fac ceva pe contractul ăla!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali, o nouă reacție în forță la FCSB. ”A pus acolo niște tâmpenii!”

Milionarul din Pipera a fost un car de nervi după ce a observat că Iordănescu jr l-a ținut pe Budescu mai mult pe teren, decât și-ar fi dorit el, în partida cu Voluntari, scor 0-0. Becali a reclamat și faptul că nu-i place jocul echipei, asta deși în ”era Edi Iordănescu” FCSB are 8 victorii și un egal.

”Fac ceva pe contractul ăla! Mi-a ajutat Dumnezeu, am bani, 500.000 de euro la mine nu contează. Ce, țin eu de clauze, îmi închide mie gura un contract vreodată? Eu spun ce văd și cu asta basta.

L-am făcut și gata, ce mare lucru? Nici nu am citit contractul. A pus el acolo niște tâmpenii.

Dacă nu mai am încredere în el plătesc jumătate de milion și gata!”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”.

Gigi Becali a anunțat când îl va da afară pe Edi Iordănescu

În același timp, Gigi Becali susține că, dacă evoluțiile nu vor crește în viitorul apropiat, îl va da afară pe Edi Iordănescu, deși asta presupune achitarea clauzei de reziliere din contract, de 500.000 de euro.

Eu încă am încredere în Edi, pentru ce s-a întâmplat, cu COVID, cu accidentări, cu probleme de lot, cu alea, încă are scuze. Dacă joacă echipa tot așa, hai, la revedere, să mai rămână șanse în play-off. Păi ăsta e fotbal?

Așa, n-ai perspectivă, că Dumnezeu nu ți le câștigă pe toate. Eu încă am încredere în Edi, altfel, îi dădeam 500.000 de euro și hai, la revedere, că nu s-a născut naș pentru Gigi Becali. Nu contează pentru mine 500.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO cu Gigi Becali despre Edi Iordănescu și contractul său de la FCSB

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , antrenor fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă