Fabulos! Gol de senzație marcat, în Spania, de la jumătatea terenului | VIDEO

2 luni in urmă 1

Partida Espanyol – Almeria, din liga a doua spaniolă, a fost marcată de un gol senzaționat înscris de atacantul Raul de Tomas (26 de ani). Fotbalistul a marcat de la jumătatea terenului, după un „sombrero” fabulos.

În final, partida a fost câștigată de Espanyol, 2-1, după ce același Raul de Tomas a mai marcat un gol.

Raul de Tomas a fost transferat de Espanyol, la începutul acestui an, de la Benfica pentru 22.5 milioane de euro. Fotbalistul mai are contract cu Espanyol până în 2026.

Gol de senzație marcat, în Spania, de la jumătatea terenului

Mingea a ajuns într-un moment neașteptat la Raul de Tomas, care se afla la mijlocul terenului, după ce un coechipier a degajat „balonul” din propriul careu. Atacantul lui Espanyol a trecut superb cu un „sombrero” de un adversar, iar de la jumătatea terenului a trimis mingea în poarta celor de la Almeria. Portarul echipei oaspete nu s-a așteptat la o astfel de execuție, astfel că nu a reușit să evite golul.

Espectacular Gol de Raúl de Tomás al Almeria | Espanyol vs Almeria 2-1 pic.twitter.com/f1oXh8irNF

— Marco Football (@marcofootball14) December 20, 2020

Vlad Chiricheș și Ciprian Tătărușanu au fost martori la cel mai rapid gol dat în prima ligă italiană

Și în campionatul Italiei a avut loc un moment fabulos. AC Milan a doborât un record vechi de aproape două decenii! Rafael Leao (21 de ani) a marcat cel mai rapid gol din prima ligă italiană, în partida câștigată contra celor de la Sassuolo, 2-1.

Rafael Leao a reușit performanța de a marca după doar 6,2 secunde de la fluierul de start, din partida Sassuolo – AC Milan.

Vlad Chiricheș, fundașul român al celor de la Sassuolo, și Ciprian Tătărușanu, portarul lui AC Milan, au fost martori la golul marcat de Leao, aceștia aflându-se pe banca de rezerve.

Rafael Leao scores for AC Milan in 6.2 seconds, the quickest goal in Serie A history ⚡https://t.co/IBpFbBJCbU
Watch this video pic.twitter.com/UdOkMwvzDK

— Silent Lover❤️ (@silentlover2001) December 20, 2020

Până la golul marcat de Rafael Leao, cea mai rapidă reușită din Serie A îi aparținea lui Paolo Poggi. Acesta a marcat pentru Piacenza după 8,1 secunde, în 2001, într-un meci cu Fiorentina, scor 3-1.

The post Fabulos! Gol de senzație marcat, în Spania, de la jumătatea terenului | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă