Fabulos! Ce categorii avea permisul internațional al lui Florinel Coman: putea să conducă și cu remorcă! EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Florinel Coman a fost prins conducând pe Autostrada Soarelui cu 165 km/h, iar când polițiștii i-au cerut permisul de conducere fotbalistul de la FCSB le-a arătat un act obținut în Ucraina. Organele de poliție au considerat că respectivul act nu e valabil pe teritoriul României și i-au întocmit dosar penal lui Coman.

Pe lângă faptul că în Ucraina poți lua permisul de conducere doar dacă ești rezident și știi limba ucraineană, informații noi ies la iveală legate de situația lui Florinel Coman (22 de ani).

Florinel Coman putea conduce și cu remorcă

Din informațiile ProSport, permisul internațional al lui Florinel Coman avea categoriile A, B și BE, ceea ce îi permitea posesorului să conducă și autovehicule cu remorcă!

Obișnuit să tragă FCSB după el prin evoluțiile de pe teren, Florinel Coman s-a gândit că nu ar strica să aibă și un permis de condus care să îi permită să aibă și remorcă.

E adevărat că în spațiul public Florinel n-a fost văzut vreodată cu vreo remorcă, dar cine știe.

Ancheta legată de cazul lui Florinel Coman este în desfășurare.

Ce trebuia să facă Florinel Coman pentru a obține permisul în Ucraina

Conform site-ului immigrationua.com/driver-license, „în Ucraina pentru a lua permisul de conducere trebuie să ai minimum 18 ani și să treci două examene teoretice și unul practic de conducere. De obicei, școala cu tot cu testare durează două luni”, iar conform sursei de mai sus „industria școlilor de șoferi din Ucraina e o zonă foarte ușor mituibilă”.

Pentru început trebuie să te înregistrezi ca nonrezident, apoi să depui mai multe acte. Ce-i foarte interesant este că testul a fost în limba ucraineană, fără translator.

„Florinel are permis. A avut 165 la oră și el nu a avut permisul la el. Polițiștii l-au verificat și nu aveau cum să îl găsească cu permis pentru că el a luat permisul în altă țară. Dar are permis și am înțeles că trebuie să-l predea” – Gigi Becali pentru ProSport

The post Fabulos! Ce categorii avea permisul internațional al lui Florinel Coman: putea să conducă și cu remorcă! EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă