Extravaganța maximă! Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au trimis pisica în Spania cu avionul privat

1 lună in urmă 1

UEFA Champions League: Atalanta - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Borussia Monchengladbach - Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

O "adevărată dramă" a lovit familia lui Cristiano Ronaldo în urmă cu câteva săptămâni. Pepe, pisica Sphynx pe care CR7 și Georgina Rodriguez au plătit aproximativ 3.000 de euro, a fugit de acasă și a fost lovită de o mașină. După ce s-a recuperat într-un spital veterinar de lux din Torino, cei doi au hotărât să-l trimită pe Pepe în Spania, la sora modelului iberic, însă nu oricum, ci cu avionul privat.

Galerie Foto

Pepe, pisica lui Cristiano Ronaldo și a Georginei Rodriguez, a călătorit cu avionul privat

Călătoria a decurs conform planului, iar Pepe se odihnește în casa Ivanei Rodriguez, potrivit Mundo Deportivo. Pisicile din rasa Sphynx sunt recunoscute pentru lipsa părului, iar Pepe este deja un star, după ce a avut numeroase apariții pe rețelele sociale.

De ziua sa, lusitanul și-a comandat un bolid de lux care costă 8.000.000 de dolari, fără taxe! CR7 nu s-a putut abține și a decis să-și achiziționeze un Bugatti Centodieci, care-i va fi livrat abia la anul. Doar 10 persoane din întreaga lume au parte de așa ceva.

La începutul verii trecute, Georgina Rodriguez a pozat pe yacht-ul cuplului, în Italia, cu o ținută în valoare de 2.800 de euro. Doar șosetele valorau 152 de euro, potrivit jurnaliștilor britanici. Ronaldo nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre cel mai scump Rolex din lume. 442.100 de euro a plătit pentru un model GMT-Master II, făcut din aur alb de 18 karate și acoperit cu diamante.

Un alt moment comentat intens în presă a fost cel în care Cristiano și Georgina au ”risipit” 30.000 de euro în doar 15 minute, pentru băuturi alcoolice.

S-a întâmplat în 2018, la restaurantul Mayfair Scott, din Londra. Restaurantul e căutat de persoane faimoase și e cunoscut pentru prețurile sale ”piperate”. Cei doi au comandat o sticlă de Burgundy Richebourg Grand Cru, de 20.000 de euro, și una de vin Bordeaux din 1982, care a costat 10.000.

Etichete: cristiano ronaldo , georgina rodriguez , pisica pepe , pisica cristiano ronaldo , pisica avion privat
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă