Explozie puternică urmată de incendiu, într-un bloc din Găești! Zeci de persoane au fost evacuate

1 lună in urmă 1

Potrivit ISU Dâmbovița, vineri dimineața, pompierii au fost alertați despre producerea unei explozii urmată de incendiu la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe din orașul Găești.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de ambulanță SMURD. Pompierii au localizat și lichidat rapid incendiul și i-au evacuat pe cei 38 de locatari ai imobilului.

Un bărbat de circa 48 de ani a fost rănit în urma deflagrației și a fost transportat la spital de o Ambulanță SAJ Dâmbovița.

La locul incendiului, pe lângă pompieri, sunt prezenți și reprezentanți de la companiile de gaze și electricitate, de la Primăria Găești și Inspectoratul de Stat în Construcții, care fac cercetări pentru evaluarea pagubelor și stabilirea cauzei probabile a producerii exploziei.

”La fața locului sunt prezenți pompierii de la Detașamentul din Găești, care au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD. Au intervenit pentru lichidarea flăcărilor din apartament, iar după lichidarea flăcărilor s-a trecut la evacuarea tuturor locatarilor din bloc, respectiv 38 de persoane din 24 de apartamente. 

O singură persoană a fost rănită și preluată de un echipaj de ambulanță SAJ și transportată la spital. Cauza este în curs de cercetare”, a transmis  Eduard Țelea, purtător de cuvânt ISU Dâmbolvița, pentru Antena 3. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă