Explozie puternică într-o locuință din județul Vrancea. Două persoane au fost grav rănite

4 săptămâni in urmă 18

Marti, 28 Septembrie 2021, ora 19:11

140 citiri

Explozie puternică într-o locuință din județul Vrancea. Două persoane au fost grav rănite

Două femei au fost rănite marţi seară, 27 septembrie, în urma unei explozii care s-a produs în locuinţa lor, în comuna Ţifeşti, județul Vrancea.

Deflagraţia a fost urmată de un incendiu.

Conform reprezentanţilor ISU Vrancea, explozia s-a produs la o butelie, într-o locuinţă din comuna Ţifeşti, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

Două femei care se aflau într-o cameră au fost rănite.

"Două echipaje cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu şi 1 ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Focşani intervin în comuna Ţifeşti, la un incendiu produs în urma unei explozii de butelie. Incendiul se manifestă pe circa 30 mp, în interiorul unei camere. Două persoane au suferit arsuri de gradele I şi II pe cca. 50% din suprafaţa corporală şi primesc îngrijiri medicale de la echipajele SMURD, urmând a fi transportate la spital", au transmis reprezentanţii ISU Vrancea.

Citeste si:

 „PNL nu va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste”

Vicepreşedintele PNL Alexandru Muraru a declarat marți, 27 septembrie, că liberalii nu vor negocia sau colabora la guvernare cu partide extremiste și a transmis că nu vor exista negocieri...

Precedentul invocat de Orban prin care Cîțu nu mai poate fi numit premier dacă trece moțiunea. „Eu sunt Stan păţitul împreună cu preşedintele Iohannis”

Ludovic Orban a declarat marți, 27 septembrie, că Florin Cîţu nu mai poate fi desemnat din nou premier de către preşedintele Klaus Iohannis, în cazul în care trece moţiunea de cenzură....

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă