Explozie la una dintre porțile de intrare către aeroportul din Kabul, după ce un atacator sinucigaș s-ar fi aruncat în aer

1 lună in urmă 27

Statele Unite confirmă că o explozie a avut loc la o poartă de intrare în aeroportul din Kabul, la câteva ore după ce agențiile de informații occidentale au avertizat despre iminenta amenințare teroristă.

Refugiați afgani evacuați cu avioane militare din Kabul

Explozie la una dintre porțile de intrare către aeroportul din Kabul, după ce un atacator sinucigaș s-ar fi aruncat în aer

Profimedia Images

Explozia, care a fost confirmată de secretarul de presă al Pentagonului, John Kirby, pe Twitter, pare să se fi produs la Poarta Abbey a aeroportului internațional, și a fost urmată de focuri de armă.

În curs de actualizare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă