Explozie la un hotel de lux din Pakistan. Cel puţin trei persoane au murit

2 săptămâni in urmă 12

Explozie la un hotel de lux din Pakistan. ”O explozie a zguduit zona de parcare a hotelului Serena”, a declarat oficialul de poliţie Nasir Malik. Hotelul se află în Quetta, capitala provinciei Baluchistan care a fost mult timp teatrul unei insurgenţe a naţionaliştilor locali.

Explozie la un hotel de lux din Pakistan. ”Ofiţerii noştri lucrează pentru a stabili dacă a fost o bombă şi ce tip de dispozitiv ar putea fi”, a precizat Nasir Malik, potrivit Agerpres.

Explozie suspectă într-un complex militar din Israel

O explozie puternică s-a produs în incinta unui complex militar din centrul Israelului, dar administratorii obiectivului susţin că a fost un „test controlat”, informează publicaţiile Haaretz şi Times of Israel.

Deflagraţia a avut loc marţi, într-un complex militar situat în apropierea oraşului israelian Ramla. Nu au fost raportate victime.

Citeşte şi: Doi pui de tigru alb din Pakistan au murit, cel mai probabil de Covid

Explozia s-a produs într-un complex în care sunt fabricate rachete pentru armata israeliană, inclusiv piese ale sistemelor antiaeriene Arrow 4.

Compania de stat Tomer, activă în industria apărării din Israel, susţine că a fost vorba de un „test controlat”, desfăşurat „fără incidente anormale”. Totuşi, explozia nu a fost anunţată în avans.

Oficiali de rang înalt din cadrul Ministerului israelian al Apărării investighează incidentul, care intervine în contextul tensiunilor cu Iranul.

Presa iraniană a relatat despre explozia din Israel, sugerând că ar putea fi o ripostă a Teheranului după incidentul produs recent la complexul nuclear iranian Natanz, atribuit Israelului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă