Explozie într-un magazin din județul Prahova, în care se aflau patru persoane. Care este starea răniţilor

3 săptămâni in urmă 18

Patru persoane au fost rănite în urma unui explozii într-un magazin alimentar în comuna prahoveană Tomşani. Mai exact, patru bărbaţi cu vârste între 25 şi 73 de ani. Explozia a avut loc în jurul orei 17.30 şi nu a fost urmată de incendiu. Se pare că deflagraţia a fost produsă de o butelie. Magazinul se afla aproape de un dispensar, iar asta a sporit panica.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, două autospeciale SMURD, trei ambulanţe, precum şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Ulterior, Ministerul Sănătăţii a transmis că cele patru persoane rănite în explozia de la un magazin din judeţul Prahova sunt internate în spital, conştiente şi cooperante. Pacienţii au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, pe o suprafaţă sub 15 la sută.

”Din informaţiile transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii, în urma exploziei s-au înregistrat 4 victime cu vârste cuprinse între 25 şi 73 de ani. Toate cele 4 persoane sunt internate la Spitalul Judeţean Ploieşti, în secţia de  chirurgie plastică”, a transmis, miercuri seară, Ministerul Sănătăţii.  

Sursa citată a precizat că pacienţii sunt conştienţi şi cooperanţi.  

”În urma evaluării medicale s-a constatat că au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, pe o suprafaţă mică, sub 15 la sută”, a mai transmis sursa citată.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă