Explozie într-un imobil din Timișoara. Un bărbat a fost prins sub dărâmături

1 lună in urmă 1


Explozia a avut loc, joi, la un imobil aflat într-o curte comună. În urma incidentului, un bărbat a rămas blocat sub dărâmături, potrivit ISU Timiș.


Incidentul s-a petrecut pe strada Zăvoi din Timișoara, în acest moment, complet închisă.


Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei și au predat-o conștientă unui echipaj medical SAJ sosit la fața locului, potrivit unui comunicat ISU Timiș.


Foto ISU Timiș

„La ora 17:46, am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane blocată sub dărâmături, pe strada Zăvoi din Timișoara. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că s-a produs o explozie la un imobil aflat într-o curte comună. În urma exploziei, o victimă de sex masculin a rămas blocată sub dărâmături. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei și au predat-o conștientă unui echipaj medical SAJ sosit la fața locului”, susțin reprezentanții ISU Timiș.


O victimă scoasă de sub dărâmături


„18 pompieri au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 autospeciale de descarcerare, un container de căutare-salvare și un echipaj SMURD. Din primele informații, e vorba doar despre o victimă (persoana blocată sub dărâmături). Echipajele fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauza producerii exploziei și pentru a asigura zona”, se mai arată în comunicat.


Foto ISU Timiș Foto ISU Timiș Foto ISU Timiș Foto Libertatea Foto Libertatea Foto Libertatea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă