Explozie în Germania, la sediul central al Lidl din Neckarsulm. Explozia ar fi fost provocată  de o bombă aflată într-un pachet.

1 lună in urmă 1

O explozie a avut loc miercuri dupa-masa la sediul central al Lidl din Neckarsulm. Din primele informații apărute pe rețele de socializare, trei persoane au fost rănite ușor. Explozia a fost provocată  de o bombă aflată într-un pachet, relatează biziday.ro

Explozia a avut loc la sediul din landul german Baden-Württemberg. Der Spiegel scrie că este vorba despre un dispozitiv care era într-un pachet și a explodat atunci când a fost deschis. Incidentul a avut loc după ora locală 15:30.

Autoritățile au intervenit și au evacuat peste 100 de persoane din clădire. De asemenea, un elicopter a survolat zona și a fost mobilizată o echipă de geniști.

Marți, o altă explozie a avut loc la sediul unui producător de alimente, situat la circa 60 de kilometri de orașul Neckarsulm. Potrivti presei germane, un angajat a fost rănit după ce a deschis un colet cu caracteristici similare.

Surse: biziday.ro, DWDer Speigel.

Sursa Foto: Twitter/ Disclose.tv @disclosetv

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă