Explicațiile Simonei Halep pentru eliminarea dramatică de la Madrid: "Mă grăbesc destul de mult"

2 zile in urmă 15

  • UCL: Chelsea - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Manchester City - PSG, marți, 22:00, Digi Sport 1

Halep a vorbit la câteva ore după meci despre revenirea lui Mertens și spune că s-a simțit obosită în setul decisiv, set în care a avut un break avans încă din debut: "Cu siguranță aș fi avut nevoie de mult mai multe meciuri, dar a fost cum a fost, cu accidentări, e greu să joc turnee dacă nu sunt sută la sută.

Partidele pe care le-am jucat aici însă, la Madrid, mi-au arătat că sunt la un nivel destul de bun. Nu mi-am pierdut foarte mult din joc, dar mental și ca răbdare un pic se vede, mă grăbesc destul de mult și fac unele greșeli pe care în mod normal nu le-aș face sau în trecut nu le făceam.

Am simțit oboseală în setul al treilea, cred că s-a și văzut, dar vine tot de la meciuri, nu am avut partide strânse anul acesta, grele, în care să pot să-mi depășesc limita. Recuperarea este însă, sper eu, destul de rapidă, masaj, tratament și alergare, pentru că așa își revine corpul", a spus Halep, pentru GSP.ro.

Statistica meciului Simona Halep - Elise Mertens 6-4, 5-7, 5-7

Halep a câștigat primul set și a avut un break avans în debutul setului decisiv, dar în final s-a văzut învinsă de Mertens. Statistica arată că Halep a comis 48 de erori neforțate, cu 13 în plus față de adversara ei!

VIDEO Finalul meciului Simona Halep - Elise Mertens 6-4, 5-7, 5-7

Etichete: wta , simona halep , wta madrid , simona halep madrid , elise mertens , live video simona halep elise mertens
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă