Explicații pentru victoria usturătoare obținută de FCSB: „Jucătorii lui CFR Cluj au fost sufocaţi!” » De ce s-a schimbat jocul roș-albaștrilor într-un an

1 lună in urmă 1

Antrenorul este de părere că jucătorii lui Edward Iordănescu au avut de suferit din cauza presingului făcut de echipa roș-albastră și spun că FCSB a avut de câștigat după revenirea preparatorului Thomas Neubert.

„Prin simpla dispunere a jucătorilor, cu trei oameni rapizi în atac, cei de la CFR au așteptat jocul, dar au fost sufocați de presingul foarte insistent al celor de la FCSB.Camora și Susic nu le-au făcut față adversarilor direcți. 

În plus, Moruțan a făcut mult deranj între linii. Era jucătorul meciului, dacă nu avea dispariția aia de 15 minute în a doua repriză, când a avut o perioadă proastă. FCSB a arătat ca o campioană, din punct de vedere mental. A arătat că vrea să câștige. 

Tot ce vedem la Steaua diferă față de anii trecuți. Acum se vede mâna lui Neubert, cel mai important transfer al Stelei. Nu e întâmplător că Moruțan, Olaru sau Tănase sunt mult peste ce au fost sezonul trecut. Și Man s-a dezvoltat foarte mult. 

Acum, jucătorii pot să alerge. Luați fiecare jucător în parte și vedeți ce joacă. Un antrenor e bun, dacă 6-7 jucători cresc. Aici trebuie să spun că Steaua este, anul ăsta, cu adevărat cu șanse la titlu. Nu mai e ce era anul trecut”, a spus Dan Alexa la Look Sport.

VIDEO Dumtru Dragomir după FCSB - CFR, 3-0: „Foarte blazați cei de la CFR. Au căzut și fizic și pshic”

Citește mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj: 

4 jucători de la CFR Cluj, cei mai slabi în derby! Cine a impresionat de la FCSB + cine a dezamăgitPe cine laudă Ilie Dumitrescu: „Nu poți antrena din fotoliu!” » Ce a remarcat după FCSB - CFR Cluj

Moldovean întors acasă din Germania după trei ani, află că e mort și îngropat! Cum a fost posibil

Libertatea

Playtech: ȘOCANT! Cine este atacatoarea Mirelei Vaida. Descoperirea halucinantă a Poliției
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă