Explicații pentru absența lui Radu Drăgușin din meciul cu Olanda U21: "A ars niște etape"

3 săptămâni in urmă 2

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Chiar dacă este legitimat la Juventus și se antrenează zilnic cu Ronaldo și Dybala, Drăgușin a fost lăsat pe bancă de Mutu. Răzvan Raț a explicat cum a gândit Mutu echipa de start pentru meciul cu Țările de Jos: "Drăgușin a ars niște etape. Faptul că te antrenezi la un alt nivel este ceva, dar meciul este meci! Contează să ai ritm de meci. Acel antrenament, indiferent de intesitatea sa, nu va fi la același nivel cu meciul.

Explicații pentru absența lui Radu Drăgușin din meciul cu Olanda U21: "A ars niște etape"

Mutu este antrenor, el bagă pe cine vrea în teren! E clar că apar tot felul de păreri despre cine trebuia să joace. De fiecare dată sunt unii care își spun părerea cu un interes în spate. De asta avem selecționer, el decide cine intră în lotul echipei naționale și el compune primul 11, în funcție de adversar. Nici Mutu, nici Rădoi, nimeni nu-și vrea răul. Fiecare alege primul 11 care consideră că este potrivit.

Nu mi-a plăcut că am avut mingea foarte mult, am avut posesia undeva la 29%. Mi-a plăcut că am avut mai multe ocazii de a marca decât ei. Golul lui Ciobanu a fost o execuție de excepție. Acest gol poate să-l ajute pentru un eventual transfer. Este un gol marcat contra unei echipe foarte bună, la un turneu final", a spus Răzvan Raț, în cadrul emisiunii Fotbal European, în direct la Digi Sport.

Programul României U21 la Euro 2021

S-a jucat: România U21 – Olanda U21 1-127 martie, 19:00: Ungaria U21 – România U2130 martie, 19:00: Germania U21 – România U21

Grupele EURO 2021

Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, OlandaGrupa B: Slovenia, Spania, Cehia, ItaliaGrupa C: Rusia, Islanda, Franța, DanemarcaGrupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția Etichete: razvan rat , romania u21 , fotbal european , olanda u21 , radu dragusin , euro 2021 u21
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă