Explicația lui Ciolacu despre „teancul” de bancnote care i-a căzut din buzunar: Nu era un teanc de bani. Erau 500 de lei pe care i-am scos din bancomat. Șefa de cabinet mi-a comandat ceva pe internet”

3 săptămâni in urmă 1

Într-un interviu acordat jurnalistului Sebastian Zachmann la Prima TV, președintele PSD, Marcel Ciolacu a explicat momentul în care, în plină conferință de presă, i-au căzut mai multe bancnote de câte 200 de lei din buzunarul interior al hainei.

„Nu era un teanc de bani”, cum s-a speculat în presă – a comentat Ciolacu. El a precizat că nu erau decât 500 de lei, bani pe care-i scosese de la bancomat.

„În primul rând, n-am un sacou făcător de bani. Șefa mea e cabinet mi-a comandat ceva pe internet. Eu nu eram la sediu și a plătit cu cardul ei. (…) Eu m-am oprit pe drum și am scos 500 de lei de la bancomat. (…) I-am dat banii Iuliei cu mulțumirile de rigoare, după conferința de presă”, i-a explicat Ciolacu jurnalistului.

Dar se poartă cash-ul în PSD, pentru că mi-am amintit când nu demult fostul premier Mihai Tudose spunea că nu deține card bancar? – a revenit cu întrebare Sebastian Zachmann.

„Între timp are (referitor la Tudose – n.red). Nu, marea majoritate folosim cardul. Și da, sunt și momente când ai bani cash în buzunar, dar nu sume importante”, a răspuns Ciolacu.

Sursa Foto: Facebook

Sursa Foto: Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă