"Expertul în sfaturi" Adrian Mutu. Selecţionerul României U21, sincer despre greşelile tinereţii

1 lună in urmă 13

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Sub comanda lui, selecţionata de tineret a României s-a calificat la EURO 2021.

Mutu a abordat inclusiv subiectul legat de problemele pe care le-a avut în tinereţe. Chiar dacă unele n-au fost mărunte, Mutu a reuşit de fiecare dată să se ridice şi să-şi continue cariera de succes.

Adrian Mutu crede că a ajuns expert în sfaturi, iar tinerii fotbalişti ar trebui să apeleze la el

Iar din asta, spune Adrian, ar trebui să înveţe tinerii care astăzi joacă pentru România, mai ales că îi pot cere sfatul unui om cu atâta experienţă în greşeli făcute în carieră. 

"Dacă eu am luat anumite decizii proaste, asta nu înseamnă că trebuie să-mi las şi copiii să facă la fel. ... Eu am fost noroscos şi ambiţios pentru că am putut să revin de fiecare dată. 

În momentul ăsta sunt într-un moment bun al carierei mele şi al vieţii mele. În care ştiu ce am făcut bine şi ce n-am făcut. Şi am luat anumite decizii care puteau să-mi afecteze viaţa, dar am reuşit să mă recuperez, am devenit şi expert în nişte sfaturi pentru că ştiu ce înseamnă.

Nu e un egoism din partea mea când le spun asta băieţilor, din contră, le dau o unealtă pe care pot să o folosească ăn favoarea lor. Nu se ştie dacă ei ar avea puterea să revină după anumite lucruri.

Ar trebui să fie băieţi inteligenţi şi să folosească experienţa mea ca pe ceva util pentru viitorul lor", a afirmat Mutu.

Mutu i-a lăudat pe Man şi pe Mihăilă, dar l-a criticat pe Dragomir

Adrian Mutu l-a lăudat pe Dennis Man, despre care crede că se va putea vinde cu 25 de milioane de euro, dacă trece cu bine anumite etape, şi a explicat care sunt calităţile care îl fac special pe Valentin Mihăilă în comparaţie cu alţi fotbalişti români.

Dar nu a ezitat să-l critice pe Dragomir, care a ales un loc călduţ în Italia în loc să nu se gândească la bani, ci doar să joace meci de meci la un nivel important.

Etichete: adrian mutu , radu naum , mutu fotbal club
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă