Expertii iau in calcul introducerea unei a treia doze la vaccinul anti-COVID. Doza "booster" va creste raspunsul imun

1 lună in urmă 11

Noile mutatii ale coronavirusului ii fac pe experti sa ia in calcul varianta de a introduce o a treia doza de vaccin anti COVID-19, un fel de "booster", cu ajutorul careia sa creasca raspunsul imunitar.

Informatia, aparuta in presa internationala, arata ca directorul general al companiei Pfizer a anuntat ca va finanta o celula de supraveghere in teren a mutatiilor.

Serul va fi schimbat in timp real

Scopul celulei este sa schimbe in timp real forma vaccinului de acum, care functioneaza bine impotriva noii tulpini britanice, dar care nu este la fel de eficient si impotriva tulpinii africane de coronavirus.

Prin urmare, se vehiculeaza introducerea a inca o doza identica, a treia, pentru a creste raspunsul imunitar ori un asa-zis "booster", un ser croit impotriva acestei mutatii.

Citeste si:

Ce s-a ales de verificarile din spitale anuntate pompos de Nelu Tataru, dupa incendiul de la Piatra Neamt. Tragediile se repetaRiscurile pe care ti le asumi cand plimbi un caine periculos fara botnita. Daune morale de 20.000 de lei in cazul unui metis de Rottweiler scapat din lesaCum au transportat soferi romani de TIR droguri de peste 10 milioane de euro in Marea Britanie. Cocaina si ketamina proveneau de la cartelul Sinaloa din MexicVor merge sau nu elevii la scoala din 8 februarie? Ce spun parintii, copiii si profesoriiCiteste si: Valeriu Gheorghita: Din 16 februarie nu estimam ca vom mai avea aceste sincope in activitatea de vaccinare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă