Experimentul periculos al unor elevi la orele de curs. O fată a ajuns cu arsuri la spital

1 lună in urmă 2

Experimentul periculos al unor elevi la orele de curs. Tot aşa zisul experiment a fost filmat de elevi, însă la scurt timp incendiul nu a mai putut fi ţinut sub control.

Una dintre eleve a ajuns cu arsuri grave la spital după acest experiment nefericit, scrie Jurnal.md. Eleva, împreună cu alți doi colegi, ar fi luat dezinfectantul de pe masa profesorului, în timpul pauzei.

Cei trei își filmau experimentul, iar la un moment dat, au decis să mai adauge dezinfectant în flăcări, iar văpaia a izbucnit mai cu forță, provocându-i arsuri elevei de 15 ani. Ea a fost transportată de urgență la spital.

Toți minorii implicați în acest caz sunt caracterizați de profesori ca fiind niște elevi cu o reușită școlară bună, care nu au mai fost în vizorul poliției. Polițiștii au deschis un dosar penal.

De altfel, zilele trecute, şcoala generală din localitatea Poienești, județul Vaslui, a fost cuprinsă de un incendiu puternic, vineri dimineață.

Conform reprezentanților ISU, focul a izbucnit în camera centralei termice și s-a extins la nivelul acoperișului, care a ars pe o suprafață de aproximativ 800 de mp.

În interiorul școlii nu se aflau persoane iar activitatea didactică nu era începută la momentul izbucnirii incendiului, au mai precizat reprezentanții ISU Vaslui.

„Nu sunt persoane surprinse în interior, activitatea didactică nu era începută”, au anunţat pompierii.

La fața locului au intervenit 4 mașini de stingere și 1 echipaj de prim ajutor pentru stingerea. Un alt incendiu a izbucnit în urmă cu câteva luni la Şcoala Gimnazială din Sâncel, judeţul Alba, manifestându-se la acoperişul clădirii. Toţi elevii au fost evacuaţi, conform primelor informaţii, nefiind înregistrate victime, informează News.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a anunţat că Garda de Intervenţie Blaj intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoscară mecanică la un incendiu izbucnit la Şcoala Gimnazială din Sâncel.

„Din informaţile preliminare toţi elevii au fost evacuaţi, nu sunt victime”, a transmis ISU Alba.

Citeşte şi: Incendiu violent în Capitală! Trei case și două autoturisme au fost distruse de flăcări
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă