Experienţa unică trăită de un scafandru după ce a fost înghiţit de o balenă cu cocoaşă: „Mi-am zis, asta e, voi muri”

1 lună in urmă 29

De Monica Palade.
Publicat: 12.06.2021, 14:00.
Actualizat: 12.06.2021, 14:00

Experienţă unică şi inedită trăită de un scafandru din Statele Unite. Bărbatul de 56 de ani a povestit prin ce a trecut când a fost înghiţit de o balenă cu cocoaşă.

Michael Packard se afla pe fundul oceanului în căutare de homari, când a simţit că a devenit la rândul său o captură, fiind prins în lanţul alimentar al mamiferui.

"Am simţit deodată cum mă trage ceva şi am văzut totul complet negru. Și atunci mi-am dat seama: O, Doamne, sunt în gura unei balene și încearcă să mă înghită. Asta e, voi muri”, rememorează Packard, după ce a fost externat din spitalul Cape Cod.

S-a zbătut pentru viaţă

Pentru a scăpa, scafandrul a început să se zbată pentru a-i transmite mamiferului că ceva nu este în regulă. Stânjenită de mişcări, balena l-a scos afară, la suprafaţa oceanului. După incindent, soţia a încercat să îl convingă să renunţe la această profesie, însă Michael spune că nu intenționează să o facă.

Incidentele în care balenele cu cocoaşă înghit oameni sunt destul de rare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă