Experiența de care a avut parte Răzvan Fodor într-un parc din Capitală. „Punctul pe ‘i’ l-a pus o gagică pe la vreo 25 de ani. Devine periculos”

2 luni in urmă 3

Răzvan Fodor și-a amuzat fanii de pe contul de socializare, după ce a postat un mesaj, în care explică experiența pe care a avut-o într-un parc din Capitală. Totul s-a întâmplat de față cu soția lui, atunci când a ieșit cu patrupedul la plimbare.

„Cum dracu nu mi-a trecut mie prin cap, acum 20 de ani, să îmi iau animal de companie? Se bagă toate puştoaicele în seamă cu tine, cu câini, fără câini…întrebări, răspunsuri…ce să mai? Comunicare multă!

Experiența de care a avut parte Răzvan Fodor într-un parc din Capitală. „Punctul pe 'i' l-a pus o gagică pe la vreo 25 de ani. Devine periculos”

Punctul pe “i” l-a pus o gagică pe la vreo 25 de ani, care era cu iubitul ei ( nu aveau câine) şi, de faţă cu nevastă-mea, m-a întrebat dacă poate să îmi mângâie pufoşenia. I-am zis: “Fă ce vrei tu, dar vezi să nu te umpli de bale!”

Mă scuzaţi, eu în parc nu mai calc niciodată. Devine periculos”, povesteşte Răzvan pe o reţea de socializare.

Răzvan Fodor a filmat în Istanbul pentru „Burlacul”

Răzvan Fodor a fost încântat să revină la Istanbul pentru filmările celui de-al şaselea sezon Burlacul.

120030137_3394799270588797_8968290734472578301_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Istanbulul e foarte frumos, dar, din păcate, ca să ajungi la locurile frumoase, nu scapi fără cel puţin o oră în trafic.

Dar să îţi bei cafeaua sau să iei o cină pe malul Bosforului, sub podul care leagă Europa de Asia, e minunăţie! Bucatăria turceasca mi-a plăcut întotdeauna.

Este în top 10 la mine de mult timp – era pe undeva pe locul 6, dar după două luni de stat acolo, a trecut pe locul 4!”, a mărturisit Răzvan Fodor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă