Experiența care a marcat-o pe viață pe Irina Fetecău. ”Am avut mari emoții când mp-am antrenat cu ele!”

1 lună in urmă 18

Serie A: Juventus - Bologna, duminică, 13:30, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Poli Iași, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Învinsă de italianca Lucrezia Stefanini cu 1-6, 6-2, 7-6, în ultima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Abu Dhabi, dotat cu premii totale de 565.530 dolari, Irina a povestit cum a ajuns să participe la acest turneu.

Galerie Foto

”A fost o călătorie neplanificată. M-am înscris în luna decembrie. A fost singurul turneu WTA dinainte de Australian Open și credeam că participarea va fi foarte puternică și nu am șanse.

Cu patru zile înainte de plecare am văzut că am fost acceptată, așa că am decis să joc, mai ales că o astfel de șansă nu se ratează. Eu aveam alte planuri legate de pregătire”, a spus Irina, prezentă în studioul emisiunii Așii Tenisului.

Experiența care a marcat-o pe viață pe Irina Fetecău. Alături de cine s-a antrenat sportiva noastră

Turneul de la Abu Dhabi îi va rămâne pentru totdeauna în memorie Irinei.

”M-am simțit foarte bine, o bază nou nouță, s-a jucat prima dată acolo.

Am avut mari emoții, când am fost pe același teren cu Mugurua, Pliskova, Kenin, Kasatkina, a însemnat foarte mult să văd cum se antrenează, cum se pregătesc înainte de meciuri. Toate aceste detalii s-au transformat în experiențe valoroase pentru mine.

Prima victorie am întâmpinat-o ca un mare bonus, la a doua am crezut că pot pătrunde pe tabloul principal, am avut și minge de meci, dar până la urmă am pierdut. Per total, multe plusuri pentru mine”, a mai spus Irina Fetecău, la Digi Sport.

VIDEO cu Irina Fetecău la Așii Tenisului

Etichete: irina fetecau , irina fetecau wta , irina fetecau turnee
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă