„Există tentația asta de a fi teatral după câte un gol!”. Ionuț Lupescu, declarație categorică după gestul făcut de Ianis Hagi în România – Macedonia de Nord

1 lună in urmă 3

Ionuț Lupescu, fostul mare internațional român, a vorbit despre gestul făcut de Ianis Hagi în partida România – Macedonia de Nord, 3-2, după marcarea golului victoriei „tricolorilor”.

În urma golului marcat, Ianis Hagi a avut un gest controversat, ducându-și degetul la gură, care a fost contestat de anumite personalități din fotbal.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ionuț Lupescu, declarație categorică după gestul făcut de Ianis Hagi în România – Macedonia de Nord

„Kaiserul” admite că există tentația, la fotbaliști, de a face anumite gesturi după marcarea unui gol, însă susține că Ianis Hagi nu trebuie judecat pentru ceea ce a făcut după reușita din meciul cu Macedonia de Nord.

„Poate s-a descătușat, fiindcă lumea tot face comparații între el și tatăl lui. Știu cum e, sunt fiu de fost internațional și îl înțeleg. Ianis trebuie văzut prin ceea ce face, nu comparat cu Gică. Și în ultimele luni a făcut lucruri foarte bune, a crescut mult. Și încă e departe de a-și fi atins potențialul maxim.

Sigur, în ziua de azi, când și expunerea mediatică e mare, există și tentația asta de a fi teatral după câte un gol. Mi-aduc aminte că Sabău marca, lua repede mingea, o punea la centru și dădeam repede drumul la joc. Dar Ianis nu trebuie judecat după acest gest. Să ne bucurăm că marchează, că e decisiv”, a declarat Ionuț Lupescu, pentru GSP.

Explicația lui Ianis Hagi

„Prin gestul de după gol am vrut să arăt că nu există niciun fel de conflict între mine şi Mirel Rădoi, aşa cum s-a vorbit la moment dat. A fost o surpriză pentru toţi că a venit (n.red. – selecţionerul fusese depistat cu COVID-19) alături de echipă. Cred că a fost un impuls înainte de meci să avem antrenorul pe margine, ne bucură că am şi reuşit să câştigăm meciul”, a declarat Ianis Hagi, după meciul cu Macedonia de Nord.

The post „Există tentația asta de a fi teatral după câte un gol!”. Ionuț Lupescu, declarație categorică după gestul făcut de Ianis Hagi în România – Macedonia de Nord appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă