Execuţie în stil mafiot demascată de recenzia online a unui american: ''Profesionalism, calitate. Fac treaba rapid!''

3 săptămâni in urmă 49

Un bărbat a fost arestat, după ce a angajat trei asasini pentru a-și ucide fosta iubită, dar și pe fostul ei partener. Omul a postat apoi o recenzie pozitivă pentru serviciile firmei pe care o angajase, lucru care i-a dat pe toţi de gol.

Execuţie în stil mafiot demascată de recenzia online a unui american

Nashville Police

Procurorii federali l-au acuzat pe Erik Charles Maund din Austin, Texas, că a plătit peste 750.000 de dolari ca trei bărbaţi să pună la cale cele două execuţii.  Victimele, Holly Williams, 33 de ani, și William Lanway, 36 de ani, au fost găsiți împușcați într-o mașină pe 12 martie 2020, după ce vehiculul lor s-a izbit într-un copac, pe un șantier.

Potrivit Departamentului de Justiție al SUA, Maund – care este căsătorit – a contactat-o pe fosta sa, Holly, cu posibilitatea de a se împăca în timpul călătoriei sale la Nashville, Tennessee. Dar partenerul ei, Lanway, se pare că a auzit respectivul mesaj și l-a șantajat pe Maund, amenințându-l că va expune aventura în faţa soției dacă nu primeşte bani pentru tăcere.

Maund a apelat apoi la serviciile lui Gilad Peled, care deține Speartip Security Services în Austin, Bryon Brockway și Adam Carey, însărcinându-i să-i ucidă pe Williams și pe Lanway, potrivit documentelor instanței. Documentele mai spun că Maund a retras 15.000 de dolari din contul său bancar în aceeași zi.

Recenzia a fost cea care i-a dat de gol

Apoi, cineva pe nume Erik Maund a lăsat o recenzie de cinci stele pentru Speartip Security Services online, lăudând firma pentru ''profesionalism, calitate, receptivitate, valoare''. Recenzia spunea: ''Profesionist și, pe deasupra, ei își fac treaba rapid. Nu îmi puteam imagina să folosesc pe altcineva!!''

După ce recenzia a apărut online, Maund și asasinii săi angajați au fost cu toții arestați și ar putea risca închisoare pe viață dacă vor fi găsiți vinovați, conform Daily Mail

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă