EXCLUSIV Vladimir Cohn nu crede în salvarea lui Dinamo: „Mulțescu? Minunile sunt și ele limitate. Grivei nu aude și nu înțelege” » Dă de pâmânt cu Cortacero și dezvăluie discuțiile cu vecinul Cristi Borcea

1 lună in urmă 2

Vladimir Cohn a fost în diverse funcții de conducere la șefia clubului din Ștefan cel Mare. Precaut în decizii, mereu un spirit critic, chiar dacă a avut și el războaiele lui în urmă cu două decenii. A făcut parte din grupul de conducere ce-a revitalizat Dinamo ce-a câștigat 12 trofee într-un deceniu, după care acționar, dar s-a retras din „haită", ținându-se departe, rămânând un simplu suporter. Sub diverse forme, s-a încercat readucerea lui la Dinamo, de către diverși fani sau oameni de afaceri, dar Vladimir Cohn a preferat să păstreze distanța.

Vladimir Cohn: „Ăștia de la Dinamo dau cu silă în minge”

- Domnule Cohn, ați prins la Dinamo zile senine, cu trofee, ați declarat că rămâneți un vechi suporter. Ce impresie vă lasă echipa de acum?
- Doamne ferește!

- Chiar atât de grav este?
- Păi tu nu vezi?! Situația e penibilă, teribilă! Dinamo n-are jucători, n-are un concept, fotbaliștii n-au pic de dăruire. Dau așa în minge, cu silă, parcă doar să scape. Enervant, frustrant.

- O soluție salvatoare?
- Poate, poate zic, ar putea veni de la minister. Dar și acolo zici că e întrecere, totul pare în tranziție, nu există o stabilitate la nivel managerial.

Vladimir Cohn râde de situația de la Dinamo: „Facem 18 echipe?”

- Pe plan sportiv care ar putea fi salvarea?
- (se amuză) Să mai facă ăștia 18 echipe în campionat. Nu se știe niciodată.

- Aveți încredere în Gigi Mulțescu?
- Minunile sunt și ele limitate în viață, nu la tot pasul, eu sunt convins că le spune lucruri bune, profesioniste. Dar și Grivei trebuie să poată ce-i arată dresorul! Eu cred că: 1. nu aud, 2. nu înțeleg, așa că se faci cu acești jucători?!

Vladimir Cohn: „Cortacero putea s-o aducă și pe Angelina Jolie"

- Suporterii cât vor putea, cât vor rezista, să susțină clubul?
- Au strâns sume impresionante de bani, au mers pe spectacular, dar realitatea de zi cu zi e cruntă. Marea vină e a lui Negoiță care a dat acțiunile, într-un fel de management, lui Cortacero. Spaniolul acela putea să o angajeze și pe Angelina Jolie pe post de atacant, nu a respectat nicio regulă de management, totul a fost pe hârtie! Pe fond, vinovat e Negoiță că a cedat acțiunile, clubul, unui om de care nu avea nicio siguranță că va lăsa Dinamă să trăiască. Și-a abandonat proprietatea.

- Pe dumneavoastră vă tentează să reveniți în fotbal, la Dinamo?
- Doamne ferește, nu mă întorc în fotbal! Hai să-ți povestesc ceva. Întâmplarea face ca să stau de vreo săptămână la 200 de metri de Cristi Borcea, să vorbesc zilnic cu el, câte în lună și-n stele, dar nici măcar o singură dată, nici eu, nici el, nu am pronunțat cuvântul Dinamo. Asta ce-ți spune? Vorbim de orice, dar nu despre Dinamo sau fotbal.

DDB echilibristică financiară, cât o să mai dureze? Că nu pot susține așa, la nesfârșit. Cortacero poate spune multe povești, dar și el a abandonat echipa, lipsă de responsabilitate. Mata ai abandonat echipă, frățioare, lasă-ne în pace! Negoiță trebuie să revină, ori să preia acțiunile, ori să le dea suporterilor
- Vladimir Cohn

VIDEO. Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: "Voiau să bage numai jucători de 30 de ani, răsuflați! Îi forțam să bage tiner

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Borcea crede în Dinamo: „Nu se va întâmpla asta!” » Lasă o portiță deschisă pentru revenireDănuț Lupu, nemilos cu jucătorii lui Dinamo: „Nu sunt fotbaliști, sunt altceva!” + Avertisment pentru fani: „Vin alte datorii din urmă şi trebuie plătite”

De când a renunțat la tv, actorul face tot ce îi stă în putere pentru a-și întreține familia. Ce s-a ales acum de renumitul actor, Emil Mitrache: „Altă soluție nu am!” Nu mai face nici taximetrie

Libertatea

Playtech: Fata lui Gigi Becali încalcă toate regulile. N-a avut nicio jenă în București
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă