EXCLUSIV VIDEO Nicolae Stanciu, lăudat de o glorie dinamovistă: „Trebuie să îl vedem la națională. Este în cea mai bună perioadă a carierei”

1 lună in urmă 2

Selecționerul Mirel Rădoi a ieșit pozitiv la un test COVID-19 efectuat la începutul săptămânii, iar acesta ar putea lipsi la primul meci din campania pentru mondialul din 2022, cu Macedonia de Nord, de pe 25 martie. Florin Bratu crede că lipsa antrenorului este cea mai mare pierdere pentru echipa națională și speră ca Mirel Rădoi să își revină cât mai repede.

Florin Bratu: „E extrem de complicat când lipsește antrenorul principal”

„E complicat cu lipsa lui Mirel Rădoi. Sper să se rezolve zilele acestea și să fie negativ, ca să spun așa. Trebuie să revină lângă echipă. Când lipsește un jucător, doi, îi mai poți înlocui, dar atunci când nu e antrenorul principal e extrem de complicat, mai ales când nu ai o relație de zi cu zi cu echipa, așa cum se întâmplă cu un tehnician la o echipă de club.

Cred că rolul lui Mirel este extrem de important și sper să fie lângă jucători, lângă echipă. Transmiți mesajele foarte bine. Jucătorii sunt obișnuiți cu el, el a făcut selecția și îmi doresc să revină la echipă, altfel nu văd bine lucrurile. Avem meciuri foarte, foarte complicate, însă cred că cea mai mare pierdere este Mirel Rădoi în momentul de față”, a declarat Florin Bratu la GSP Live.

Florin Bratu: „Stanciu este în cea mai bună perioadă a carierei”

„Pe Stanciu ar trebui să îl vedem la națională pentru că la Slavia îl vedem într-o formă fizică foarte ridicată. Joacă meci de meci, e unul dintre liderii de acolo, echipa are încredere în el și antrenorul se bazează pe el. Stanciu este în cea mai bună perioadă a carierei, iar lucrul acesta ar trebui să îl transpună și la echipa națională.

Trebuie să vină cu această încredere pentru a îi ajuta și pe ceilalți colegi. Țin minte, când jucam și eu și o făceam bine la nivel bun, transmiteam un vibe bun la echipa națională. Transmiteam și concurenței că sunt pregătit să joc. Totul are o legătură și asta sper să se întâmple și în cazul lui Stanciu”, a mai spus fostul internațional la GSP Live.

14 selecțiia strâns Florin Bratu la echipa națională și a marcat două goluri

VIDEO. Florin Bratu, despre forma senzațională a lui Nicolae Stanciu: „Este în cea mai bună perioadă a carierei”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Constantin Budescu l-a luat tare pe Nicolae Dică: „Este o prostie ce s-a spus”Nicolae Dică a dezvăluit motivul convocării lui Florinel Coman: „Pe noi asta ne interesează”

Reacția lui Marcel Ciolacu, după ce a fost surprins cu banii la vedere

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă