EXCLUSIV | Veste trăznet pentru echipa lui Flavius Stoican: a fost declarată focar de COVID-19 și meciul cu Buzăul a picat. Gorjenii nu pot juca nici restanța cu Aerostar

4 luni in urmă 15

După două etape consecutive desfășurate incomplet din cauza problemelor generate de pandemia COVID-19, runda a 19-a a Ligii 2 părea să fi scăpat de meciuri amânate. Părea, fiindcă înainte cu o zi de desfășurarea majorității partidelor, una dintre ele a ”picat”.

Meciul SCM Gloria Buzău – Viitorul Pandurii Târgu Jiu nu va mai avea loc sâmbătă, ci va fi reprogramat. Buzoienii au cazuri pozitive la SARS-CoV-2 de la începutul săptămânii, însă nu ei sunt de vină pentru amânarea meciului. Gorjenii au primit, astăzi, nu mai puțin de nouă rezultate în care se confirmă infestări, iar DSP Gorj nu le-a permis să joace, luând decizia de a băga toată echipa în izolare.

CONTINUAREA ARTICOLULUI O POȚI CITI AICI:

The post EXCLUSIV | Veste trăznet pentru echipa lui Flavius Stoican: a fost declarată focar de COVID-19 și meciul cu Buzăul a picat. Gorjenii nu pot juca nici restanța cu Aerostar appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă