EXCLUSIV Transferurile lui Dinamo l-au dat pe spate pe un idol al galeriei: „La ce lot au, ar trebui să se bată fără probleme la primele 3 locuri”

5 luni in urmă 27

Azi, Dinamo încearcă să obțină prima victorie de la instalarea lui Cosmin Contra. „Câinii” joacă în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Ultimele mutări reușite de Dinamo sunt pe placul lui Florentin Petre (44 de ani), triplu campion cu roș-albii și unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria recentă a clubului. „Piticul” a rămas impresionat de achizițiile făcute de Cosmin Contra și crede cu tărie că lotul e suficient de valoros pentru ca Dinamo să prindă podiumul. 

„Văd că și-au adus jucători, au antrenor, au bani. De aici pleacă totul! Dacă ai buget mare, îți permiți să aduci jucători precum cei pe care i-au adus. 

Sunt fotbaliști buni, dar încă nepregătiți din punct de vedere fizic. La ce lot are Dinamo acum, ar trebui să se bată fără probleme la primele trei locuri”, a declarat în urmă cu câteva zile Florentin Petre, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Pe cine a transferat Dinamo:

Vlad Achim (Viitorul) Janusz Gol (Cracovia)Isma Lopez (Tenerife)Alexander Gonzalez (Mirandes) Adam Nemec (Pafos)Borja Valle (Deportivo) Juan Camara (împrumutat de la Jagiellonia) Rene Roman Hinojo (liber) Tomás Mejias Osorio (împrumutat de la Middlesbrough)

VIDEO Dănciulescu a răbufnit "La Dinamo e o lume bazată pe relații, pe prietenie, pe cumetrie! Răutate dusă până la extrem"

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Giani Kiriță și-a spus deschis părerea despre transferurile lui Dinamo și are un mesaj pentru faniVIDEO Dinamoviștii fac lucruri trăsnite! Borja Valle le-a arătat fanilor ce s-a întâmplat la antrenament

Au trecut 6 ani de când Olga a dispărut, acum poliția a rezolvat misterul. Este cutremurător ce a pățit tânăra de 25 de ani

Libertatea

Playtech: România va fi ocupată de trei ţări: Ungaria, Rusia şi Bulgaria! Profeția omului care a prevăzut moartea lui Ceaușescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă