EXCLUSIV Transferul care încă nu-i mulțumește pe șefii lui Dinamo: „A jucat cu teamă! Nu știu dacă acum poate oferi mai mult”

2 luni in urmă 1

Oficialul formație roș-albe l-a analizat pe suedezul Jonathan Morsay (23 de ani) și a încercat să explice de ce extrema împrumutată de la Chievo nu s-a impus la Dinamo. 

„Nu am avut timp să facem scouting bun. Nu am putut să ne informăm prea mult despre jucătorii aduși. Și era și problema bugetului. Nu puteai da nici salarii de la 10-15.000 de euro. Și toată lumea te refuza, toți spuneau că Dinamo nu plătește și se spun doar minciuni.

Din țară nu puteai aduce jucători, că nu erau liberi și nu puteai plăti. Așa am ajuns la cei patru jucători aduși. 

Morsay e contestat, da... Dar e un timp scurt în care trebuie să iei cât mai multe informații. Gane a vorbit cu Mogoș la Chievo și a luat informații despre Morsay, despre viața extrasportivă și despre cum se antrenează. Am primit referințe bune. Dar e greu să se adapteze, depinde și cum e primit în vestiar. La nivel profesional nu avem ce să-i reproșa,

Dar a jucat cu o anumită teamă, presiunea e foarte mare. E singurul aspect care îmi dă teamă, poate că acum nu poate oferi mai mult. Presiunea e foarte mare la Dinamo”, a spus Mario Nicolae.

7 meciuriare Morsay la Dinamo. Nu a dat niciun gol și nicio pasă de gol

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo se tem de noi datorii din cauza lui Cortacero: „Te poți aștepta la asta”EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo dezvăluie cum l-a ales pe Mulțescu: „Cea mai bună variantă! A renunțat la foarte mulți bani”

S-a aflat de ce angajații din centrele de vaccinare nu au primit bani. Ce a dezvăluit Vlad Voiculescu

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă