EXCLUSIV Știm numele celor 3 titulari de la FCSB confirmați astăzi cu Covid-19

6 days ago 16

Întreg lotul formației lui Gigi Becali a fost testat din nou pentru noul coronavirus, astăzi, la Timișoara. Încă 3 fotbaliști au fost confirmați cu Covid-19 și au fost trimiși acasă. Surse oficiale au confirmat pentru GSP.ro numele jucătorilor. E vorba de Florin Tănase, Darius Olaru și Iulian Cristea. 

Fotbaliștii vor efectua un nou test la sosirea în Serbia. 

LPF confirmă

"Da, este adevărat, FCSB ne-a informat, pe noi şi pe DSP, că incă trei jucători de la FCSB au ieşit pozitiv la testarea pe care jucătorii au efectuat-o astăzi la Timişoara. Cei trei vin înapoi la Bucureşti cu maşinile şi din ce mi-au spus cei de la FCSB toată lumea a avut mască la deplasare şi s-a respectat distanţarea", a precizat Justin Ştefan, conform digisport.

MM Stoica are COVID-19

Mihai Stoica a fost testat pozitiv marți, 8 septembrie, alături de Marius Popa (42 de ani), antrenor de portari, și Ovidiu Kurti (41 de ani) - kinetoterapeut. Acesta nu a mai mers la baza de pregătire a roș-albaștrilor de joi, 10 septembrie. Deoarece MM nu figurează în actele clubului ca angajat, FCSB nu avea obligația să anunțe la LPF testarea pozitivă a acestuia.

13 cazuri de COVID-19 la FCSB

Ovidiu Kurti - kinetoterapeutMarius Popa - antrenor de portariAnton Petrea - antrenor principalThomas Neubert - preparator fizicHorea Codorean - preparator fizicSorin Cristof - kinetoterapeutBogdan Stoica - analist videoMarius Ianuli - team-managerMihai Stoica - director sportivAndrei Miron - fundaș centralDarius Olaru - mijlocaș centralFlorin Tănase - mijlocașIulian Cristea - fundaș central

În prag de divorț, Cornelia Catanga face public acum un detaliu extrem de intim din căsnicia lor: „Eu și Aurel...„

Libertatea

Playtech: Mirel Rădoi, acuzații grave: ar fi lovit un motociclist cu mașina. Ce a făcut soția lui
Read Entire Article