EXCLUSIV Scandal în Adunarea Generală a LPF » „Omul lui Burleanu” a trădat, iar șefii cluburilor, în frunte cu Cârțu, au sărit să-i ceară socoteală!

2 luni in urmă 8

Ciprian Paraschiv a fost promovat de politic în toate funcţiile pe care le-a deţinut

Paraschiv a participat la ședința Comitetului Executiv al FRF din 25 februarie în din partea LPF, în calitate de reprezentant al cluburilor din Liga 1 (funcție pe care o ocupă alături de Valeriu Argăseală, de la FCSB), însă a ales să voteze pe un subiect sensibil împotriva Ligii, fără să se consulte cu oficialii echipelor de prim eșalon.

Mai exact, Paraschiv a votat „varianta pro Burleanu” cu privire la introducerea arbitrajului video, aceea ca VAR-ul să fie condus de FRF și costurile să fie acoperite de LPF!

Ciprian Paraschiv, apostrofat azi în Adunarea Generală

Șefii cluburilor din Liga 1 au aflat despre mișcarea lui Paraschiv abia astăzi, în  Adunarea Generală de la LPF, și s-au înfuriat. Oficialului de la Poli Iași i-a fost reproșat că a votat anti-cluburi și LPF, Sorin Cârțu fiind unul dintre cei mai vocali în a-și exprima nemulțumirea, informează surse autorizate GSP din sală. 

Paraschiv are o relație apropiată de Burleanu, după ce a petrecut 6 ani în birourile de la Federație, până în 2020, după ce în 2014 șeful FRF l-a numit pe postul de director de dezvoltare. 

În plus, FRF i-a făcut un mare favor lui Paraschiv și echipei din Iași în vara anului trecut, când s-a decis schimbarea formatului Ligii 1. Faptul că nimeni nu a retrogradat a avantajat-o direct pe Poli Iași, care se afla în subsolul clasamentului.

VIDEO. Justin Ștefan, despre implementarea VAR în Liga 1: „Discuțiile sunt blocate”

Mai multe știri despre subiectul VAR:

Acuzaţii grave către LPF și FRF: „Structuri de tip mafiot! Nu o să accept niciodată așa ceva!”După Becali, încă un patron din Liga 1 e gata să dea bani pentru VAR! Ce plan are LPF

Ce plan diabolic ar fi avut soţia ucigașului de la Onești. Detalii odioase au ieșit la iveală!

Libertatea

Playtech: Oana Roman, UMILITĂ de fanii ei. Detaliul rușinos observat la pozele ei în rochie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă