EXCLUSIV Ronny Levy, ex-FCSB și Urziceni, se pregătește să preia Craiova: „Cine n-ar vrea să ajungă la un club puternic, de tradiție?"

3 luni in urmă 23

E foarte posibil ca al treilea mandat al lui Corneliu Papură la Craiova să se încheie curând. Din sursele Gazetei, finanțatorul Mihai Rotaru l-a ofertat pe israelianul Ronny Levy, după ce acordul cu selecționerul Mirel Rădoi a eșuat. Abordat în această dimineață, de GSP.RO, fostul antrenor al Urziceniului și al FCSB-ului n-a negat că ar fi interesat de un angajament în Bănie: "Cine nu ar vrea să ajungă la un club puternic, de tradiție?".

Liber de contract, după ce a fost concediat de Beitar Ierusalim pe 28 august, Levy e la curent cu parcursul echipei din ultimele luni. "Știu că putea lua titlul în ultima etapă, cu CFR, dar clujenii au câștigat și au luat campionatul. Cristiano Bergodi a plecat de la club și deocamdată echipa este pregătită de Papură", a comentat tehnicianul israelian. Întrebat dacă se află deja la Craiova, el a spus că, deocamdată, "sunt în Israel, la spital, la mama mea în vârstă".

În România, Levy a ajuns în ianuarie 2010, când a preluat-o pe Unirea Urziceni. A bifat 26 de partide și 1,35 puncte în medie pe meci, ieșind vicecampion, dar în vara aceluiași an s-a întors în Israel, unde a preluat-o pe Beitar. Al doilea său mandat în Liga 1, la FCSB, a fost unul scurt: 14 etape și 1,43 puncte pe meci între 10.06.2011 și 30.09.2011, când s-a produs despărțirea. 

11mandate ca tehnician are Ronny Levy în CV. A pregătit echipe din Israel, Cipru și România

4trofee are Levy în palmares ca antrenor, toate cu Maccabi Haifa: trei titluri de campion (2004, 2005, 2006) și Cupa (2016)

VIDEO FC Botoșani - U Craiova 0-0 //  Papură : „Nu știu dacă și câștigam, dar meritam să înscriem două goluri”

EXCLUSIV Bergodi contra omul „etern” al patronului! Adevăratul motiv al plecării italianului din Bănie

Când s-a întors din Spania, Elena i-a spus duhovnicului ei că i-e dor de un băiat bisexual. Răspunsul uimitor al acestuia

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali, lovitură ULUITOARE. A venit decizia ȘOC de la ANAF
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă