EXCLUSIV Probleme pentru Gane: de-abia a sosit la Dinamo și stă o lună pe tușă

1 lună in urmă 1

Dinamo – Gaz Metan se joacă mierduri, de la 20:00. Partida e liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look Sport+ și Digi Sport.

Andrei Blejdea reprezintă o pierdere importantă pentru Ionel Gane și dinamoviști. Primul transfer al lui 2021 iese din calculele echipei pentru o lună. Extrema a suferit o microleziune fibrilară și va reveni pe teren abia de la începutul primăverii. 

Staff-ul tehnic și cel medical nu doresc să riște folosirea fotbalistului ofensiv întrucât ar risca să-l piardă pentru tot restul sezonului. Din păcate pentru el, Blejdea va rata ambele derby-uri cu FCSB de la începutul lunii viitoare, mai întâi, în campionat, apoi în Cupa României.

Dinamo. Andrei Blejdea stă o lună pe bară

Andrei a intrat pe parcurs în primele două etape din 2021, de la revenirea în Ștefan cel Mare, iar la Botoșani era anunțat titular. A fost scos din echipă fix înaintea startului partidei din cauza problemelor medicale. Blejdea va urma un program separat. 

Fotbalistul care a jucat la FC Argeș în prima parte a sezonului nu este singurul indisponibil pentru roș-albi. Paul Anton nu s-a antrenat nici el la parametri optimi și, probabil, nu va juca nici contra Mediașului. I-au recidivat problemele la aductori, plus la inghinali, astfel că va continua să fie spectator. 

În schimb, Janusz Gol s-a putut pregăti normal și este așteptat să reapară în lotul lărgit. 

3 idei de la Ionel Gane înainte de Dinamo – Gaz Metan:

„Nu mai contează ce s-a întâmplat la Botoșani, vreau o reacție pozitivă a echipei, mai ales că îi avem la dispoziție și pe cei care nu au făcut deplasarea în Moldova. Sperăm să-i putem folosi cât mai repede pe toți, indiferent de nume. Sunt jucători valoroși, cu experiență, cu siguranță vor aduce un plus echipei"„La Botoșani am avut pe foaie 10 jucători U21, ceea ce nu s-a mai întâmplat la Dinamo de foarte mulți ani. Trebuie să avem răbdare cu cei tineri, nu este ușor nici pentru ei să se integreze în această perioadă complicată"„Jucătorii sunt pregătiți fizic și mental, nu e cazul să ne mai plângem din cauza acestui program. În loc de antrenamente repetate în aceste zile friguroase, cred că este cel mai frumos lucru să joci din 3 în 3 zile, să uiți o înfrângere pentru a învăța din nou să câștigi"

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Sfârșitul lui Dinamo poate veni tocmai de la români! » 3 jucători dau clubul în judecatăEXCLUSIV Ionuț Negoiță respinge varianta lansată de Cornel Dinu și le spulberă speranțele fanilor lui Dinamo: „Nu are nicio legătură cu realitatea” + ce garanții i-a arătat Cortacero

Un român a tras cu aspiratorul 56.870,50 € din seiful unui magazin Lidl din Germania și a povestit apoi cum i-a cheltuit

Libertatea

Playtech: De ce a dat-o Mihai Gâdea afară pe Diana Șoșoacă din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sărite
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă