EXCLUSIV Primul club revoltat de războiul LPF - FRF: „Domnilor, haideți să terminăm! Am o propunere”

1 lună in urmă 1

Oficialul covăsnenilor propune și o soluție: echipele din Liga 1 să-și asume bugetul pentru introducerea arbitrajului video, pentru a cataliza astfel procesul implementării.

Cornel Șfaițer, manager Sepsi: „VAR-ul e o prioritate!”

„Iau ca o glumă tot ce am auzit ieri. Când am văzut declarațiile celor de la LPF și FRF, mi-am dat seama că suntem într-o eroare gravă. Acest război al declarațiilor nu duce nicăieri, nu se va găsi o soluție așa. Liga și Federația trebuie să conlucreze, să sprijine fotbalul românesc, nu să se certe prin presă pentru orgolii. 

Domnilor, în ianuarie ne-ați chemat, ne-ați prezentat proiectul și ne-ați lăsat să sperăm că în vară am putea avea var. Eu am fost printre cei care am fost reticient pentru acest termen, am și declarat-o, însă mă gândeam că 1 noiembrie e un termen rezonabil. Ca să aflu acum că la mijloc există tensiuni între forurile din fotbalul românesc. 

Haideți să terminăm și dăm orgoliile deoparte pentru că rămânem în urmă. Facem tot felul de reguli pentru U21 sau proiecte de marketing, însă VAR-ul, care a devenit prioritate peste tot în lume, îl luam la preț de second hand, îl dăm deoparte, deși vedem etapă de etapă greșeli grave, clasamente viciate, sigur fără intenție, dar știm bine problemele din arbitraj. 

Propun ca toate cluburile, pentru ca toate vor VAR, să pună mână de la mână, sa acoperim diferența de costuri pentru implementarea VAR-ului. Nu mi se pare o sumă atat de mare, pe care să nu o purtăm suporta. Deși normal ar fi ca oamenii pe care îi votăm să găsească soluțiile și să se pună mai repede la masa discuțiilor. Lăsați orgoliile și haideți să dezvoltăm fotbalul, pentru că ăsta e motivul pentru care sunteți în fruntea fotbalului", a declarat Șfaițer pentru GSP.ro.

Cornel Șfaițer

Cornel Șfaițer

Răzvan Burleanu lansează acuzații dure la adresa LPF: „Vor control pe arbitraj, pentru a-l tranzacționa în interesul vreunei echipe”

Citește mai multe știri despre implementarea VAR în Liga 1:

LPF, apel urgent către Burleanu: „Să-l sune pe Iorgulescu! E ridicol ce a spus!”Liber la meciuri distruse de arbitri! Șanse infime ca Liga 1 să aibă VAR în 2021 » Scuza invocată de FRF

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Monica Gabor îl scapă de SĂRĂCIE pe Irinel Columbeanu! Oferta incredibilă pe care i-a făcut-o
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă