EXCLUSIV Parma plusează pentru Dennis Man! Italienii au făcut o nouă ofertă: „13 milioane + 2 în bonusuri”

1 lună in urmă 1

Parma insistă pentru Dennis Man, fotbalistul român al anului 2020 în Ancheta Gazetei Sporturilor. Luni seară, italienii au oferit 10 milioane de euro, dar propunerea nu a fost pe placul lui Gigi Becali. 

La o zi distanță, Parma a plusat, potrivit fostului impresar Victor Becali, vărul lui Gigi, patronul FCSB. Acesta susține că FCSB are pe masă o ofertă de 13 milioane de euro + 2 milioane de euro în bonusuri!

Victor Becali, despre transferul lui Dennis Man: „S-ar fi agreat 13 milioane plus 2 în bonusuri”

„A fost o hârtie de 12 milioane de euro + două în bonusuri, dar FCSB a cerut 15 milioane pentru Man. Până la urmă, s-ar fi agreat 13 milioane plus 2 milioane în  bonusuri, realizabile toate. Contractul ar fi pe 5 ani, Gigi Becali vrea banii în doi ani și jumătate. 

Gigi solicită o scrisoare de garanție bancară, pe bună dreptate, Parma este o echipă într-o zonă periculoasă. Aici s-au cam împotmolit lucrurile. Ei spun că sunt o societate serioasă, că nu se pune problema, dar Gigi vrea o măsură suplimentară de siguranță. Nu e ceva ieșit din comun”, a declarat Victor Becali la emisiunea GSP Live.

13 punctea obținut Parma în acest sezon, în 19 meciuri. Este penultima în campionat

17 goluri și 7 pase decisiveare Dennis Man în acest sezon, în 19 meciuri în Liga 1 și preliminariile Europa League

Citește mai multe știri despre FCSB:

Păreri pro și contra în privința lui Octavian Popescu » Dinu îl laudă, Balaj îl critică pe puștiul de 18 aniFCSB, ca Juventus și Sevilla în pandemie » Ce performanță a reușit după interzicerea fanilor pe stadioane

Halucinant ce i-a spus o româncă iubitului spaniol despre corupția din țara noastră. Bărbatul i-a dat 1.000.000 de euro

Libertatea

Playtech: Veste uriașă pentru România. Medicamentul care DISTRUGE covid-19 în 2 zile ar putea ajunge în spitale: Din 50 de pacienţi, n-a ajuns niciunul la ATI
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă