EXCLUSIV Nu toată lumea crede în varianta Nicolae Badea la Dinamo: „E prea deștept ca să revină. Fotbalul înseamnă pușcărie!”

1 lună in urmă 12

Ediția de vineri a Gazetei Sporturilor a adus lămuriri cu privire la implicarea tot mai mare a lui Nicolae Badea în viața lui Dinamo. Fostul șef al „câinilor” negociază transferuri și schițează planul pentru o nouă intrare în insolvență. Totuși, nu toți oamenii din fotbalul românesc cred într-un nou descălecat al lui Nicu Badea în Ștefan cel Mare. Varianta e exclusă categoric de Dumitru Dragomir:

„Domnule, îl cunosc foarte bine, e prea deștept ca să se întoarcă la fotbal. Fotbalul este egal cu pușcăria, chiar și acum. I-a ajutat cu niște bani, dar, la banii pe care Badea îi are, ține toate cluburile din România. Dumnezeu cu mila mai salvează clubul ăsta”, a afirmat Dumitru Dragomir, la emisiunea GSP Live. 

Nicolae Badea la Dinamo: titluri și datorii

Nicolae Badea a condus clubul Dinamo de la mijlocul anilor '90, când roș-albii se aflau tot într-o situație grea, în sărăcie și fără performanțe, până când i-a predat societatea lui Ionuț Negoiță. 

El a modernizat instant echipa și a întărit-o pentru rezultatele interne foarte bune care au urmat, cupe și campionate câștigate, mulți fotbaliști foarte buni promovați și vânduți. Randamentul foarte bun de pe teren a fost însoțit de inginerii financiare din cauza cărora Cristi Borcea și Gigi Nețoiu, doi aliați ai lui Badea, au fost condamnați la închisoare ca urmare a "Dosarului Transferurilor". 

Badea a scăpat, nici măcar nu a fost acuzat. În "Dosar" s-a arătat că Dinamo vindea jucători în străinătate și sumele înregistrate în contabilitatea clubului erau cu mult mai mici decât era valoarea reală a transferurilor, așa că societatea fusese păgubită. După era Badea&Borcea&Nețoiu, Negoiță a devenit proprietar și a cerut insolvența din cauza datoriilor de 17,5 milioane de euro pe care le lăsaseră foștii șefi. 

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV „Dinamo se salvează 100% cu Nicolae Badea, are o minte deosebită!” » Un rival îi face portretul omului care îl poate debarca pe CortaceroEXCLUSIV Implicare totală, ca pe vremuri! Nicolae Badea negociază pentru achiziții la Dinamo!

Gabi Bădălău ar fi cheltuit cu amantele sume fabuloase! Dezvăluiri incredibile făcute de Claudia Păstrășcanu

Libertatea

Playtech: Ianis Hagi a primit o ‘palmă’ în public din partea lui Gerrard. Ce i-a spus antrenorul, nu mai e cale de întoarcere
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă