EXCLUSIV Nu a putut sta departe de Dinamo mult timp! Medicul Liviu Bătineanu s-a întors alături de „câini”

1 lună in urmă 11

LIGA 1  ·  DINAMO

Liviu Bătineanu, medic Dinamo

Liviu Bătineanu, medic Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021, 15:27 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 15:39

La Dinamo a existat îngrijorarea că echipa nu va avea medic la primul meci din retur, cu Hermannstadt, dar situația s-a rezolvat: Liviu Bătineanu a decics să revină alături de „câini”.

A plecat de la Dinamo, s-a întors, a plecat din nou iar acum a cedat iubirii pentru club încă o dată și va fi alături de echipă la meciul cu Hermannstadt, programat miercuri, 13 ianuarie.

Liviu Bătineanu s-a întors la Dinamo

În urmă cu doar 5 zile, medicul Liviu Bătineanu a luat decizia de a „rupe” contractul cu Dinamo. Nu s-a prezentat la reunirea lotului, deranjat de faptul că nu a primit măcar două dintre salariile restante.

Nu a durat mult pentru ca medicul cu multă experiență în spate să se răzgândească. Nu a putut să o lase pe Dinamo la greu, fără medic în etapa 15 și la antrenamente, astfel că a revenit alături de echipă. A fost prezent la antrenamentul de astăzi, în cadrul căruia „câinii” au avut un meci-școală, și va fi prezent și la următoarele ședințe de pregătire până la meciul cu Hermannstadt. Totodată, și la partida de miercuri.

Dinamo începe returul pe loc de playout (11 sau mai jos, în funcție de rezultatul meciului restant dintre Viitorul și Hermannstadt). „Câinii roșii” au strâns 16 puncte în cele 15 meciuri din tur, 4 sub echipa de pe primul loc de playoff, Chindia.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Noi probleme la Dinamo: jucătorii încă nu și-au primit salariile, iar 4 dintre ei au plecat din apartamentele închiriate: „Nu știm dacă ne antrenăm mâine”Jucătorii lui Dinamo nu mai rezistă și trec la amenințări: „Ne-am săturat!” + ce le-a propus conducerea

Mihai Albu s-a întâlnit cu iubitul fostei neveste, iar ce i-a zis l-a lăsat mască: 'Cum să-mi spui așa ceva?'

Libertatea

Playtech: ULTIMA ORĂ! Un asistent medical din Constanța a murit la o zi după ce și-a făcut vaccinul anti-Covid. Ce simptome a avut
08:30 Tenis, WTA

Turneul din Abu Dhabi

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Bayern Munchen

Digi, Telekom, Look
22:00 Fotbal, La Liga

Celta Vigo - Villarreal

Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă