EXCLUSIV Noile transferuri de la Dinamo, ironizate: „Să tot dai în cap la minge!”

2 săptămâni in urmă 3

Eșanu și Ehmann au fost printre cei mai buni dinamoviști dinderby-ul Dinamo- FCSB, scor 1-0. . Lucru ce i-a prilejuit fostului șef al Academiei, Gabriel Răduță, să susțină iar că tinerii crescuți în Ștefan cel Mare trebuie promovați. Mai ales că nu a fost impresionat de suedezul Jonathan Morsay, sosit împrumut de la Chievo Verona, care a irosit o mare oportunitate contra FCSB, la 0-0.

Gabi Răduță mizează pe tinerii lui Dinamo

„V-am zis de la început, încă dinainte ca el să fie titular, că Eșanu este foarte bun, peste cei doi spanioli, Mejias și Rene, doar că nu are experiență. S-a făcut o greșeală și cu plecarea lui Straton, îl mai avem și pe Mitrovici care este de mare perspectivă, plus Fara, împrumutat la Farul. Doar că Eșanu, ca și alți copii, nu a avut șansă să aibă continuitate. 

La fel este și cu jucătorii de câmp, sunt foarte talentați, dar nu au continutate: Borcea, Bani, Măgureanu, Crețu. Dacă joacă o dată la 6 luni, nu pot da randament bun. Dar, din păcate, văd că pe acești tineri nu îi mai susține nimeni. Vin alții, mai netalentați ca ei, fac un antrenament după ce au coborât din avion și intră pe teren. Normal că și tinerii au frustrări, că ei simt la antrenamente cine este fotbalist. Și chiar dacă joacă prost, ăia aduși de peste mări și țări joacă!

M-am amuzat în timpul Derby-ului, mi-a trimis cineva mesaj să mă întrebe dacă mă uit la Fotbal la Maxx. Un nou-venit a dat pasă la portar, apoi a dat paralel cu poarta. Să tot dai în cap la minge! Puștii noștri au crescut într-un mediu bun, în spiritul Dinamo și, chiar dacă sunt ademeniți la alte cluburi, își doresc să poarte tricoul alb-roșu. Eu îi înțeleg. Alții care nu au crescut la Dinamo nu pot pricepe. Din păcate", a declarat Răduță pentru GSP. 

VIDEO. Mario Nicolae, după Dinamo - FCSB, 1-0: „Lucrurile sunt spre bine. Vrem să câștigăm Cupa!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ionel Gane are planuri mari la Dinamo: „Am câștigat un moment de liniște ca să atacăm play-off-ul” » Ce spune despre noile transferuri și postul de portarBucuria calificării a trecut, urmează calvarul » Fanii au de achitat o sumă imensă pentru ca Dinamo să supraviețuiască

Diana Șoșoacă, ținta ironiilor pe Facebook. De necrezut ce a putut posta

Libertatea

Playtech: Gabi Bădălău, atac CRUNT la Bianca Drăgușanu după despărțire. Toată România a auzit cuvintele astea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă