EXCLUSIV | Motivele pentru care Flavius Stoican și-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii. Când au început ”jocurile de culise” și vinovatul pentru destabilizarea echipei, ce au dus la ratarea play-off-ului. ”Nu mai puteau să-și desfășoare interesele proprii”

1 săptămână in urmă 2

Deși urma să joace pentru calificarea în finala Cupei României, cu Universitatea Craiova, antrenorul Flavius Stoican (44 ani) și-a dat, marți seara, demisia de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Alături de ”principal”, a decis să plece și antrenorul secund Cosmin Frimu (36 ani).

A rămas, în schimb, antrenorul responsabil cu pregătirea portarilor, Dorin Hîrșu, dar și noul team-manager, Gabriel Rascol, cel care va conduce practic echipa până la numirea noului antrenor principal.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post EXCLUSIV | Motivele pentru care Flavius Stoican și-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii. Când au început ”jocurile de culise” și vinovatul pentru destabilizarea echipei, ce au dus la ratarea play-off-ului. ”Nu mai puteau să-și desfășoare interesele proprii” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă