EXCLUSIV. Moment de sinceritate al lui Dănciulescu: „Am jucat în două meciuri trucate: unul la Steaua și unul la Dinamo”

2 months ago 3

Acesta a discutat despre meciuri aranjate în Liga 1, dar și despre partida de coșmar cu Lazio Roma, din Champions League.

- Danciu, vine o întrebare delicată, ești pregătit?
- Da, nea Ovidiu.

- Din 515 meciuri câte au fost blat?
- Mamă... Întrebarea asta... Am un răspuns simplu, au fost două meciuri trucate! Doar două...

- Ce meciuri?
- Nu zic nimic, nu pot să zic. Am recunoscut că au fost două.

- Unde?
- Ambele în România, în străinătate nu am de unde să știu.

- La Dinamo sau la Steaua?
- Unul la Dinamo, unul la Steaua. Erau meciuri care nu influențau clasamentul, dar trebuia să facem egal.

- Cu Borcea?
- Păi el era din '95 la echipă. Un personaj foarte important. Echipa era mai puternică cu el. Cu el, cu Badea și Nețoiu, care au făcut enorm la echipă. Mai departe ce s-a întâmplat... nu vreau să mă bag. Eu nu-i percep ca pe niște dușmani. În perioada lor echipa se lupta. Erau foarte atașați de echipă și veneau mereu la Săftică, să stea de vorbă cu echipa. Oameni care s-au implicat extraordinar în viața echipei și care m-au ajutat.

- Meciul cu Lazio...
- Aoleu! Rămâne una dintre cele mai mari decepții din viața mea. Să joci trei reprize din patru la un nivel bun împotriva lui Lazio și să nu reușești să te califici. Și de acolo probabil lucrurile s-au rupt pentru Dinamo.

- A fost ceva necurat acolo?
- Sper că nu! A fost și o anchetă a DNA-ului. Eu n-am simțit nimic, nea Ovidiu. A fost un moment psihologic în minutul 46, când a fost lovitura de la 11 metri. Am căzut mental. Nu se întâmplase absolut nimic, trebuia să jucăm în continuare, dar ne-am blocat mental, n-am mai făcut nimic pe teren.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU IONEL DĂNCIULESCU

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Anamaria Prodan, „aroganță” supremă: „Nu suport să-mi verific conturile din bancă! Cumpăr orice, nu mă uit la bani”Ionel Dănciulescu a publicat o poză cu soția și cu Marius Alexe » Detaliul remarcat imediat de fani: „Ai postat-o special?” :O

Filmare stupefiantă! Primarul din Sângeorz-Băi și-a filmat fiica dezbrăcată, stând în genunchi, cu mâinile ridicate. Reacția edilului

Libertatea

Playtech: Simona Halep a scăpat porumbelul despre Darren Cahill! Ce a putut să zică despre antrenorul australian
Read Entire Article
Powered By Seo Tools